NHL-uran ensimmäinen! Suomalaispuolustaja teki kivuliaan työn voittomaalissa

Suomalaispuolustaja Niko Mikkola saalisti ensimmäisen tehopisteensä jääkiekkoliiga NHL:ssä, ja se tuli komeasti St. Louis Bluesin voittomaaliin, kun Buffalo Sabres sai kyytiä 5–1.

Mikkola oli alustamassa Bluesin 2–0-maalia avauserässä. Hän jakoi kiekon hyökkäysalueen laidassa nopeasti eteenpäin ottaessaan samalla kovan taklauksen vastaan. Robert Thomas otti limpun päädyssä haltuun, jatkoi sen maalille ja Tyler Bozak laukoi pelivälineen yläkulmaan.

Alexander Steen teki illan ykköstähtenä St. Louisille kaksi maalia ja syötti yhden.

Mikkola sai jääaikaa vajaat 16 minuuttia. Ottelu oli hänelle NHL-uran toinen; suomalainen debytoi kaksi päivää sitten San Jose Sharksia vastaan ja pelasi tuolloin 12 ja puoli minuuttia.