NHL-taustainen kanadalaishyökkääjä siirtyy Ilvekseen: "Tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa"

Jääkiekon SM-liigassa pelaava Ilves vahvistuu NHL-taustaisella kanadalaishyökkääjällä Nick Baptistella. Hän on solminut tamperelaisseuran kanssa yksivuotisen sopimuksen.

Baptiste, 25, on viettänyt edelliset kaudet AHL:ssä, jossa hän pelasi viime sesongin Texas Starsin varakapteenina. Oikealta ampuva kanadalainen merkkautti 34 runkosarjaotteluun tehopisteet 12+11=23.

Kaikkiaan Baptiste on pelannut AHL:ssä 299 runkosarjaottelua, joissa hän on koonnut 150 (75+75) pinnaa. 16 pudotuspelitaiston kertymänä on kaksi syöttöpistettä.

Baptistella on vyöllään myös NHL-otteluita. Niitä hän on tahkonnut Buffalo Sabresissa kausina 2016–18 yhteensä 47, saldona pisteet 7+3=10.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela pitää Baptistea monipuolisena ja kova-asenteisena hyökkääjänä, joka tuo joukkueeseen maalintekotaitoa ja johtajuutta.

– Hienoa, että saamme joukkueeseemme erittäin motivoituneen ja ikäisekseen kokeneen ammattilaisen, joka tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa. Odotamme Nick Baptisten tuovan hyökkäykseemme monipuolisuutta, vaihtoehtoja, maaleja ja johtajuutta. Hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ja hänen työmoraalinsa ja persoonansa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja