Suomalaisnäytös NHL:ssä! Roope Hintzille uran avausmaali, Esa Lindell hurjana

Suomalaishyökkääjä Roope Hintz iski jääkiekon NHL-uransa avausmaalin Dallas Starsin paidassa, kun seura kaatoi New York Islandersin 6-2 sunnuntain kierroksella. Myös Esa Lindell oli vireessä.

Alla olevalla videolla Tulosruudun kuvaa Mikko Rantasen huippuillasta NHL:ssä aiemmin tällä viikolla.

Hintz iski Starsille 2-1-johtomaalin Jason Spezzan syötöstä toisen erän viidennellä minuutilla (video alla).

Ottelu on 22-vuotiaalle Hintzille kauden kuudes NHL:ssä. AHL:n Texas Starsissa hän on pelannut yhdeksän kamppailua tehoilla 4+7=11. Hintz nostettiin NHL-seuran vahvuuteen lauantaina

Islandersin ja Starsin kohtaaminen sujui suomalaisilta muutenkin huipputehokkaasti, sillä hyökkääjä Leo Komarov alusti Islandersin avausmaalin ja puolustaja Esa Lindell teki Dallasille kaksi osumaa. Lisäksi Julius Honka nappasi syöttöpinnan Lindellin toiseen maaliin.

Kahden maalin ilta oli Lindellille uran ensimmäinen NHL:ssä. Tällä kaudella hän on summannut 20 ottelussa tehot 3+5=8.

Hintzin, Lindellin, Hongan ja Komarovin lisäksi ottelussa olivat mukana suomalaisista Islanders-sentteri Valtteri Filppula ja Stars-pakki Miro Heiskanen.

Juttua ja otsikkoa päivitetty ottelun päätyttyä klo 22.47.