NHL-seura mehusteli Kaapo Kakon maagisella suorituksella – tarjoili jäätävän passin Leijonien huikaisevassa nousussa

Jääkiekon NHL:n New Jersey Devils herkutteli Twitter-tilillään mahdollisen ykkösvarauksensa Kaapo Kakon upealla suorituksella. Kakko tarjoili Suomen 4-4 tasoitusmaalin torstain Nordic Cupin ottelussa Ruotsia vastaan.

Kakko kamppailee paraikaa paikasta MM-kisajoukkueessa. Suomi ylsi sensaatiomaiseen suoritukseen Ruotsia vastaan torstaina pelatussa ottelussa. Leijonat iski ottelussa reilussa minuutissa kolme maalia kolmannessa erässä ja nousi 2-4 tappioasemasta 5-4 voittoon.

Suomalaislupaus antoi oman panoksensa nousuun tarjoamalla upean passin selän takaa Harri Pesoselle, joka tasoitti ottelun 4-4 lukemiin.

TPS:ssä kiekkoileva Kakko pelasi tällä kaudella 45 runkosarjan ottelua, joissa iski komeat tehopisteet 22+16.