NHL-seura heitettiin ulos hotellista – vain tunteja ennen ottelun alkua

Jääkiekon NHL-seura Vegas Golden Knights joutui erikoisen sattumuksen kohteeksi sen ollessa San Josessa. Joukkue jouduttiin heittämään ulos hotellista vain tunteja ennen ottelun alkua. Hotelli oli mennyt konkurssiin. 

Vegas pelasi kaupungissa kahdesti San Jose Sharksia vastaan. NHL on valinnut jokaisessa kaupungissa hotellin, jossa vierasjoukkueen pelaajien tulee asua. San Josessa sijaitseva Fairmont Hotel on kärsinyt pahoin koronapandemian vaikutuksista ja se joutui sulkemaan ovensa perjantaina. 

Kaupungissa vieraileva Vegasin joukkue asui hotellissa, mutta joutui ensimmäisen ottelun jälkeen etsimään uutta majoitusta. 

– Se oli epätodellinen kokemus. Toivon, että tämä olisi loppu koronavuodelle, mutta tämä on kuin piste i:n päälle. Vielä yksi asia, jolla heittää toista, vielä yksi asia, josta pitää kantaa huolta, Vegas-luotsi Pete DeBoer sanoi Las Vegas Sunille.

Hotellin vaihtaminen ei viakuttanut Vegasin suorituksiin kaukalossa, sillä se kaatoi San Josen toisessa kohtaamisessa puhtaasti 4-0. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja