NHL-pomo esitti Joakim Kemellille älyttömän kysymyksen – "Kauanko olet niitä kasvattanut?"

NHL-varaustilaisuuden suomalaiseksi kärkinimeksi povattu Joakim Kemell kertoo draftin alla, että keskusteluissa NHL-seurojen edustajiston kanssa suomalaiselta on kysytty myös viiksistä.

Kemell selventää, että suurin osa keskusteluista seurojen kanssa käytiin jo testitapahtuman yhteydessä aiemmin. Muutama palaveri on ollut kuitenkin myös varaustilaisuutta isännöivässä Montrealissa.

– Hulluin kysymys oli varmaan se, kun kysyttiin että miksi minulla on viikset ja kauanko olen niitä kasvattanut, Kemell nauraa.

Tulevan kauden suunnitelmat ja osoite ovat vielä suhteellisen auki.

– Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta luultavasti vielä ensi kausi mennään Jyväskylässä, JYP-hyökkääjä kertoo.

Mitä neuvoja JYP-valmentajana toimiva Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen antoi Kemellille NHL-draftin alla? Katso suomalaishyökkääjän haastattelu pääkuvan videolta!

Kehityskohteina omassa pelaamisessaan Kemell näkee erityisesti fyysiset ominaisuudet.

– Fysiikkaa ja luisteluvoimaa pitää saada lisää. Puolustuspelin pitää olla kovempaa. Ei auta lipsua puolustuspäästä, Kemell listaa.

NHL-Draft järjestetään torstain ja perjantain välisenä yönä Montrealissa. Ykkösvaraukseksi on povattu muun muassa TPS:n slovakialaishyökkääjää Juraj Slafkovskya, sekä kanadalaista Shane Wrightia.

Lue myös:

    Uusimmat