NHL:n yön suomalaiset: Miro Heiskaselta sulava tyylinäyte tärkeässä voitossa

NHL:n runkosarjassa toistaiseksi heikosti esiintynyt Dallas Stars yrittää kurottaa kohti pudotuspeliviivaa. Viime kauden Stanley Cup -finaaleissa pelannut joukkue otti tärkeän 4-1-voiton Columbus Blue Jacketsista Suomen aikaa perjantaiaamuna. Puolustaja Miro Heiskanen iski Starsin voittomaalin.

22 minuuttia ja 46 sekuntia ottelussa ahkeroinut Heiskanen taiteili toisessa erässä 2-1-osuman. Taitavana luistelijana tunnettu suomalainen hakeutui siniviivalta keskustaan ja upotti rannelaukauksellaan kiekon reppuun. Maali oli Heiskaselle kauden seitsemäs.

Esa Lindell ja Roope Hintz keräsivät päätöserässä syöttöpisteet, mutta Columbuksen Patrik Laine jäi kamppailussa vaille tehoja.

Dallasin ero viimeisellä pudotuspelipaikalla olevaan Nashvilleen kaventui viiteen pisteeseen, sillä Predators hävisi Carolinalle 1-4.

Jani Hakanpää debytoi Hurricanesin takalinjoilla tehomerkinnällä +1 ja lähes 15 minuutin peliajalla.

Pittsburgh-Philadelphia 1-2 vl.

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.