NHL:n yön suomalaiset: Aleksander Barkov järjesti loppuhetkien tasoituksen, Filppulan hyvä vire jatkuu

Aleksander Barkov teki kauden kahdeksannen NHL-maalinsa ja syötti päätösminuuteilla Florida Panthersin tasoitusmaalin 4-3-jatkoaikavoitossa New Jersey Devilsia vastaan.

Samassa ottelussa kolmostähdeksi valittu Devils-puolustaja Sami Vatanen syötti joukkueensa osumista kaksi. Barkov passasi Jonathan Huberdeaulle 3-3-tasoituksen puolitoista minuuttia ennen kolmannen erän loppua. Kotijoukkue Florida ratkaisi kamppailun edukseen jatkoajalla.

Valtteri Filppula teki kauden seitsemännen osumansa New York Islandersille jo 36 sekunnin pelin jälkeen. Islanders kuitenkin hävisi Washington Capitalsille 1-4.

Filppula osui myös Islandersin edellisessä ottelussa. Kolmessa viime pelissä hän on kerännyt tehot 2+2.

Kierroksen kolmas suomalainen maalintekijä oli Columbus Blue Jacketsin puolustaja Markus Nutivaara, joka laukoi vieraat 4-1-johtoon Detroit Red Wingsia vastaan. Ottelu päättyi Columbukselle 7-5.

ei suomalaisia

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset. ​​​​​​​​​​​​​​