NHL:n vapaiden pelaajien markkinoille hurja lisäys: tähtimaalivahti aikoo kuunnella tarjouksia

3:40
Videolla juttua NHL:n konferenssifinaaleista: Dallas Stars eteni jatkoon ja loppuhuipennukseen.

Jääkiekkoliiga NHL:ssä vapaiden pelaajien markkinat alkavat tänä vuonna poikkeuksellisen myöhään, koska kausi 2019-2020 venähti koronaviruspandemian takia. Tulevilla markkinoilla nähdään kuitenkin tähtiluokan nimiä.

Tämä varmistui, kun Washington Capitalsin kanadalaismaalivahti Braden Holtby ilmoitti, ettei hän aio tehdä jatkosopimusta Washington Capitalsin kanssa ennen markkinoiden avautumista.

Capitalsin GM Brian MacLellan vahvisti, että Holtby aikoo testata markkinat.

– Aiomme olla häneen kuitenkin yhteydessä, jotta kuulemme, että mitä hän haluaa tehdä, MacLellan totesi.

30-vuotias Holtby valittiin NHL:n parhaaksi maalivahdiksi kaudella 2015-16. Hän on toiminut Capitalsin ykkösmaalivahtina jo useamman kauden ajan.

Holtbyn lisäksi vapaiden pelaajien markkinoille on tyrkyllä useita muitakin tähtinimiä. Näistä esimerkkejä ovat Arizona Coyotesin hyökkääjä Taylor Hall ja St. Louis Bluesin puolustajakapteeni Alex Pietrangelo

Suomalaisista Nashville Predatorsin hyökkääjä Mikael Granlund on vaihtamassa maisemaa. Sama koskee todennäköisesti myös Carolina Hurricanesin Sami Vatasta.

NHL:n vapaiden pelaajien markkinat käynnistyvät viimeistään 9. lokakuuta – tai seitsemän päivää viimeisen Stanley Cup -finaalin jälkeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja