NHL-kuplan baarimikko kertoi pelaajien painokilpailusta, jossa Aleksandr Ovetshkin käytti apuna muutakin kuin vettä: "Ovie juo kenet tahansa pöydän alle"

Aleksandr Ovetshkin ohitti Teemu Selänteen kaikkien aikojen maalipörssissä 3:53
On Aleksandr Ovetshkin tehnyt muutakin kuin juonut olutta. Tässä hän menee Teemu Selänteen ohi kaikkien aikojen maalitilastossa.

NHL-kuplan työntekijä paljasti suositussa podcastissa yksityiskohtia pelaajien vapaa-ajanvietosta. Aleksandr Ovetshkin oli yhden tapauksen päätähti. 

TSN:n BarDown-podcastin juontajat saivat kiinni baarimikko Stefanin, joka työskenteli Toronton Hotel X:ssä loppukauden NHL-kuplassa. Hän kertoi avoimesti pelaajien toilailuista pelien ja harjoitusten välillä. 

Washington Capitalsin pelaajat saivat jo aiemmin syytöksiä liian raisuista allasbileistään. Stefan kertoi tarinan, joka antoi myös viestiä raisusta vapaa-ajanvietosta. Capitals tippui pudotuspelien avauskierroksella New York Islandersille voitoin 1–4.

Ovetshkin ja Tampa Bay Lightningin Pat Maroon ottivat kisan, että kuka on hotellin painavin. 

– Olut ja sitten takaisin vaakaan, Stefan kertoi menetelmästä. 

– Ovie on tyyppi, joka voi juoda kenet vaan pöydän alle. 

Tarina ei kerro, että kumpi voitti kilpailun, mutta Maroon juhli kauden päätteeksi toista peräkkäistä Stanley Cupia. Molemmat ovat NHL:n tilastosivujen mukaan 107-kiloisia. 

Stefan kertoi, että hän tutustui erityisesti mestari-Lightningin pelaajien kanssa. 

– Klikit joukkueessa tulivat nopeasti selville. Kanadalaiset olivat yhdessä, ja venäläiset omassa kulmauksessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat