THN: Patrik Laineen nimi nousi esiin Kristian Vesalaisen hehkutuksen yhteydessä – Jesse Puljujärven läpilyöntiin iso luotto

The Hockey Newsin NHL-asiantuntijat odottavat läpimurtokautta sekä Edmonton Oilersin Jesse Puljujärveltä että Winnipeg Jetsin Kristian Vesalaiselta. 

Jesse Puljujärven NHL-ura näytti olevan jo ohi, mutta Edmonton Oilers antoi hänelle vielä mahdollisuuden ja teki hänen kanssaan kahden vuoden jatkosopimuksen. 

The Hockey Newsin toimittajat saivat nimetä yhden pelaajan, joka on ollut pettymys, mutta ottaa lähitulevaisuudessa ison harppauksen. Sekä Kevin Campbell että Matt Larkin ottivat esille Puljujärven. 

Campbell korosti, että GM Ken Hollandin kärsivällisyys ja kokemus voivat kantaa hedelmää Puljujärven kohdalla. 

– En odota 40 maalia kaudessa, mutta uskon positiiviseen kehitykseen. 

Larkin uskoi niin ikään, että 22-vuotias Puljujärvi saa kunnon mahdollisuuden näyttää taitonsa Oilersin ketjuissa. 

 – Pitää muistaa, että hän on edelleen nuorempi kuin useimmat viime kauden tulokkaat.

"Vesalainen on tulossa siihen pisteeseen"

THN:n asiantuntijoiden raati oli hyvin sinivalkoinen, sillä kolmaskin panelisti nosti esiin suomalaisnimen. Ryan Kennedy kertoi, että Kristian Vesalainen on ollut yksi hänen suosikkipelaajistaan jo draftvuodesta alkaen. 

Jets varasi Vesalaisen ensimmäisellä kierroksella vuonna 2017, mutta NHL-pelejä on tilillä vasta viisi. 

 – Monilla voimahyökkääjillä kestää vähän pidempään löytää draivi ammattilaistasolla. Vesalainen on tulossa siihen pisteeseen. 

Kennedy nosti myös esille myös Patrik Laineen, jonka myyntihuhut ovat pyörineet kiekkomyllyssä jo pitkään. 

 – Jos Laine treidataan, Jetsillä olisi kahden ensimmäisen ketjun laiturin paikka vapaana. Vesalainen voisi hyötyä siitä. 

Lue myös:

    Uusimmat