NHL-kauden suomalaissensaatio taas pisteputkessa – omat ennätykset jo nyt rikkoutumassa

Erik Haula alusti Vegas Golden Knightsin voittomaaliksi jääneen osuman, kun joukkue kävi hakemassa puhtaan 5-1-voiton Carolinasta.

Pierre-Edouard Bellemare oli vienyt Vegasin jo avauserän alussa johtoon ja Haulan syöttöpiste syntyi erän puolivälin jälkeen. NHL-kauden suomalainen sensaatio kiekotteli ylivoimalla David Perronin ja Colin Millerin kanssa. Lopulta Miller tälläsi suoraan Perronin syötöstä kiekon häkkiin ja lukemiksi 2-0.

Molemmat joukkueet osuivat vielä avauserässä kertaalleen. Sen jälkeen osuivat vielä Vegasin James Neal ja Brendan Leipsic. Puolustaja Miller keräsi tehot 1+2.

Haula on aloittanut jälleen pisteputken, kolmeen edelliseen otteluun hän on kerännyt neljä syöttöpistettä. Pisimmillään hän on napsinut tällä kaudella pisteitä seitsemässä perättäisessä pelissä. Nyt hän on aloittanut jo kauden viidennen vähintään kolmen ottelun perättäisen pisteputken.

Haula on koonnut kauden 42 pelissä tehopisteet 15+17=32. Hän on jo tasoissa oman maaliennätyksensä kanssa ja oma piste-ennätys on kahden pinnan päässä. Runkosarjassa on jäljellä vielä 36 ottelua.

Vegas jatkaa läntisen konferenssin ja koko liigan kärjessä, Carolina-voitto nosti tulokaslauman pisteellä ohi Tampa Bayn.

Carolinan Teuvo Teräväinen jäi ottelussa ilman tehoja. Sebastian Aho on edelleen loukkaantumisen takia sivussa.

Lue myös:

    Uusimmat