NHL-finaaleissa paha selkäsauna! Bostonin ja Tuukka Raskin asema koheni tyylillä

Jääkiekkoliiga NHL:ssä suomalaismaalivahdin Tuukka Raskin edustama Boston Bruins vastasi melkoisesta selkäsaunasta Stanley Cup -finaaleiden kolmannessa kohtaamisessa St. Louis Bluesia vastaan. Suomen aikaan sunnuntain vastaisena yönä pelatussa ottelussa Bruins oli parempi peräti lukemin 7-2.

Näin ollen Bruins siirtyi finaaleissa johtoon voitoin 2-1.

Ratkaisu muovautui vahvasti jo ensimmäisessä erässä, jonka päätteeksi Bruins oli jo 3-0-johdossa.

Lisää löylyä tuli toisessa erässä, jonka keskivaiheilla Torey Krug sivalsi lukemiksi 5-1. Tämä riitti kotijoukkue Bluesin valmennusjohdolle. Maalivahtiosastolla Jake Allen korvasi sensaatiovahdin Jordan Binningtonin.

Pienikokoinen puolustaja Krug toimi lopulta ottelun tehomiehenä, sillä hänelle merkattiin osuman lisäksi kolme syöttöpistettä.

Bruinsin maalilla suomalaisvahti Raskille merkattiin 27 torjuntaa.

NHL-finaalit jatkuvat Suomen aikaan tiistain vastaisena yönä. Mestariksi selviää neljällä voitolla.