NHL-asiantuntija vertasi Jesse Puljujärven ja Patrik Laineen kautta – yksinkertainen fakta herätti paljon huomiota

Columbus Blue Jacketsiin kaupatun Patrik Laineen NHL-kausi on ollut toistaiseksi melkoinen pettymys. Miehen ikätoverin Jesse Puljujärven ura taas on saanut mukavaa nostetta Edmonton Oilersin paidassa. Oilersia tarkkaan seuraava NHL-asiantuntija Dustin Nielson päätti ottaa asian esille sosiaalisessa mediassa perjantaina.

Hän kertoi, että Laine, Puljujärvi ja Pierre-Luc Dubois ovat tehneet kaikki tähän mennessä yhdeksän maalia tällä kaudella. Dubois siirtyi Winnipeg Jetsiin kaupassa, jossa toiseen suuntaan lähti juuri Laine.

Laine (2.), Dubois (3.) ja Puljujärvi (4.) olivat myös NHL:n kesän 2016 varaustilaisuuden kärkivalinnat ykkösvaraus Auston Matthewsin takana.

Nielsonin twiitti keräsi paljon huomiota ja vastauksia. Miehen kollega ja entinen NHL-pelaaja Jason Strudwick päätti kuitenkin tuoda vähän erilaisen näkökulman asiaan.

– Dusty-setä! Pidän JP:n (Puljujärvi) pelaamisesta, mutta tämä twiitti vaatii kontekstia. Kuka on Laineen keskushyökkääjä? 147 maalia koko (NHL-) uran aikana. Dubois’lla on ollut kovin erikoinen kausi. 74 maalia (NHL-) uralla. JP:llä on 97 (Connor McDavid) keskushyökkääjänä. 26 maalia (NHL-) uran aikana, lateli Strudwick.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja