NHL-tähdeltä hurja arvio Patrik Laineesta – suomalaishyökkääjä lyödään supervahvistuksen rinnalle

Patrik Laine teki uuden sopimuksen – sen lisäksi Columbus vastasi kesän NHL-yllätyksestä 7:07
Video: Patrik Laine teki uuden sopimuksen – Columbus vastasi kesän NHL-yllätyksestä

Patrik Laine ja jättikausi? Tätä povataan uuden sesongin alla jääkiekkoliiga NHL:ssä. Laineen joukkuetoveri Zach Werenski lataa suomalaishyökkääjästä hurjan arvion.

Laine, 24, aloittaa toisen täyden kautensa Blue Jacketsin riveissä. Hän teki kesällä neljän vuoden ja 34,8 miljoonan dollarin eli 34,78 miljoonan euron arvoisen jatkon seuran kanssa.

Blue Jacketsin tähtipuolustajan Zach Werenskin mukaan Laine on loistoiskussa.

– Se, mitä olen nähnyt, hän on paremmassa vedossa kuin koskaan aiemmin, Werenski totesi Blue Jacketsin harjoitusleirin alla.

– Tuntuu siltä, että hän on mieleltään erittäin hyvässä tilassa. Hän näyttää tähdeltä. Tiedän, että kyse on vasta loppukesän harjoituksista, eikä tässä olla vielä harjoitusleirillä tai pelata pelejä, mutta hän yksinkertaisesti dominoi jäällä. Sitä on hauska katsoa, Werenski jatkoi.

Blue Jacketsin päävalmentaja Brad Larsen ilmoitti maanantaina, että Laine laitetaan samaan ketjuun seuran kesän tähtihankinnan Johnny Gaurdeaun kanssa.

Gaudreau, 29, nakutti viime kaudella 82 runkosarjaottelussa peräti 115 (40+75) tehopistettä.

Tämän huomioiden, Werenski lataa hurjan arvion Laineen tulevasta kaudesta ja siitä, kuinka monta maalia suomalaishyökkääjä paukuttaa.

– Ainakin 50? Olemme nähneet hänen tekevän 40, ja hän olisi voinut hyvinkin päästä sen lähelle viime kaudella, Werenski totesi NHL:n verkkosivuilla.

– Odotan häneltä kovaa kautta, jenkkipakki linjasi.

Lue myös:

    Uusimmat