NHL-asiantuntija tylytti Mikael Granlundia – suomalaistähti löi jauhot suuhun vain minuuttien päästä

Nashville Predators voitti tiistaina Calgary Flamesin voittomaalikilpailun jälkeen 3–2 jääkiekon NHL:ssä. Maalivahti Juuse Saros ja hyökkääjä Mikael Granlund nousivat Nashvillen sankareiksi.

Kaikkia Granlundin otteet eivät miellyttäneet. Nashvillea tarkkaan seuraava NHL-asiantuntija Jared Stillman turhautui suomalaiseen kesken jatkoajan.

– Granlund pelaa oikeasti aivan pas**sti, väitti Stillman Twitterissä.

Minuutteja myöhemmin Granlund nousi Nashvillen sankariksi. Hänen maalinsa ratkaisi voittomaalikilpailun voiton, ja mies palkittiin ottelun ykköstähdellä. Stillman saikin osansa fanien kuittailusta.

– Kiitos, että olit jälleen väärässä, kirjoitti yksi.

Flamesin faneilla on ollut viime vuosina varsin ikäviä muistoja Granlundista. Suomalaishyökkääjä oli tehnyt seuraa vastaan kolmessa edellisessä ottelussaan tehot 3+3.

– Alan oikeasti kyllästyä tähän Mikael Granlundiin, tilittikin fanitili Flames Nation Granlundin tehoiluun viitaten.

Katso twiitit alta.

Tulosruutu: Aleksander Barkov taituroi NHL-uransa kolmannen hattutempun Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä pelatulla kierroksella.