NFL-legenda Tom Brady varasti show'n Valkoisessa talossa vitsailemalla Donald Trumpista

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan pelinrakentajalegenda Tom Brady piikitteli Yhdysvaltain ex-presidenttiä Donald Trumpia, kun Tampa Bay Buccaneers kävi tiistaina Valkoisessa talossa juhlimassa seuran Super Bowl -voittoa. Isäntänä oli Trumpin marraskuisessa presidentinvaalissa voittanut Joe Biden.

– Monikaan ei uskonut meidän pystyvän voittoon (helmikuussa Super Bowlissa). Itse asiassa luulen, että noin 40 prosenttia kansasta ei vieläkään usko meidän voittaneen, Brady totesi.

– Ymmärrän tuon, Biden vastasi heilauttaen käsiään ylös.

– Ymmärrätte tuon, herra presidentti? Brady virnuili.

– Ymmärrän tuon, Biden toisti ja Buccaneersin joukosta repesi naurunremakka.

Brady viittasi kommentillaan varsin selkeästi niihin lukuisiin republikaaniäänestäjiin, jotka ovat tukeneet Trumpin väitteitä vaalipetoksesta.

Bradylle Super Bowl -mestaruus oli jo uran seitsemäs, ja hän on 43-vuotiaana vanhin Super Bowlissa pelannut pelinrakentaja. Mies repi huumoria myös "Sleepy Joe" ("Unelias Joe") -nimestä, jolla Trump haukkui 78-vuotiasta Bidenia.

– Meillä oli peli Chicagossa, ja unohdin monesko down (yritys edetä vaadittavat jaardit) oli menossa. Unohdan 21 vuoden aikana kerran tuon, ja tyypit rupeavat kutsumaan minua "Sleepy Tomiksi". Miksi he minulle noin tekivät?

NFL-mestarijoukkue vieraili Valkoisessa talossa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2017. Bradylle visiitti oli ensimmäinen sitten vuoden 2005, jolloin taloa isännöi George W. Bush. Neljän eri presidentin aikana Super Bowlin voittanut Brady jätti väliin vierailut niin Barack Obaman (2015) kuin Trumpinkin (2017) luona. Brady on sanonut olevansa Trumpin ystävä ja kaksikko on monesti pelannut golfia yhdessä.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja