Mainos

New Mexicon kaatopaikkaleiriltä löytyi 3-vuotiaan ruumis, joka paljastui pitäjän lapseksi – lapsille opetettiin aseiden käyttöä ja kouluampumista

New Mexicossa yksitoista lasta on pelastettu karmeista olosuhteista kaatopaikkaa muistuttavasta leiriltä. Yhden leirillä kadonneen pojan ruumis on löytynyt.

Vain 3-vuotiaan lapsen ruumis on löytynyt New Mexicosta. Uhri on tunnistettu Abdul-Ghani Wahhajiksi, jonka isä on yksi viidestä aikuisesta, jotka ovat syytettyinä leirin ylläpidosta.

Ruumiin tunnistaminen sekä kuolinsyyntutkinta ovat tuottaneet vaikeuksia, sillä löytynyt ruumis on ollut huonossa kunnossa.

Kuollut lapsi oli leirin pitäjän

Leiristä pidätettyä Siraj Ibn Wahhajia kerrotaan olevan päävastuussa leiristä. Oikeuden asiakirjojen mukaan Wahhaj oli leirissä opettanut lapsille esimerkiksi erilaisten tuliaseiden käyttöä.

Wahhaj oli viime vuoden joulukuussa kidnapannut hänen kolmivuotiaan poikansa ja kadonnut sitten jäljettömiin.

Lapsen äiti kertoo Wahhajin suunnitelleen manaavansa pojan, sillä vakavasti sairas poika oli hänen mielestään paholaisen riivaama.

Aseleirillä opetettiin kouluampumista

New Mexicon erämaan lapsileiristä löydettiin kaikkiaan 11 lasta elinoloista, joita kuvaillaan saastaisiksi.

Lapset löydettiin leiristä ilman nälkäisinä ja ilman puhdasta vettä.

Syyttäjien mukana leirillä ainakin kahdelle teini-ikäiselle pojalle opetettiin käyttämään tuliaseita ja miten hyökätä kouluun, pankkiin tai poliisiin vastaan.


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja