Mainos

Netti-tv Katsomo laajentui älykkäisiin televisioihin

MTV MEDIAn netti-tv-palvelu Katsomo on laajentunut älykkäisiin tv-vastaanottimiin. Samsungin Smart TV:n omistajat pystyvät nyt katsomaan Katsomon maksuttomia ja maksullisia ohjelmia suoraan omista Samsung-televisioistaan.

Uusi aluevaltaus on osa MTV MEDIAn hanketta, joka tähtää uuden MTV:n lanseeraukseen loppuvuonna 2013.

Samsung Smart TV -vastaanottimien uusi Katsomo-sovellus tuo netti-tv:n laajan ohjelmavalikoiman aiempaa helpommin yleisön ulottuville. Sovelluksen kautta voi seurata mm. kaikkea MTV MEDIAn tarjoamaa urheilua suorina lähetyksinä sekä suosittujen viihdeohjelmien jaksoja nk. catch-up-palveluna eli tallenteina.

Tarjolla on sekä maksutonta että maksullista netti-tv:n ohjelmasisältöä.

Uusi sovellus heijastelee loppuvuonna 2013 uudistuvan MTV MEDIAn pyrkimystä tuoda laadukkaat ohjelmasisällöt entistä monipuolisemmin ja helpommin yleisön ulottuville.

– Ihmiset haluavat edelleen katsoa ohjelmia isolta tv-ruudulta. On iso edistysaskel, että voimme tarjota mahdollisuuden seurata Katsomon ohjelmia suoraan Samsungin älytelevisioista. Kimi Räikkösen, ManU:n tai vaikkapa Roger Federerin menestyksen seuraaminen onnistuu jälleen astetta helpommin, MTV MEDIAn verkkojohtaja Henrik Laine sanoo.

Menneet Salkkarit, formulaa suorana

MTV3:n, Subin ja AVAn ohjelmistosta suurin osa on katsottavana ns. catch-up-palveluna eli tallenteina. Katseltavissa ovat siis esimerkiksi Salatut elämät, Idols, Tanssii tähtien kanssa ja Emmedale.

Urheilussa Katsomo tarjoaa maksullisena palveluna MTV3 Sport -paketissa laajan kattauksen huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Tarjontaan kuuluvat mm. Formula 1, Englannin Valioliiga, UEFA Champions League sekä hiihtolajien maailmancupit.

Neljän megan nopeus laadukas

Uuden sovelluksen käyttö vaatii vähintään kahden megatavun nettiyhteyden, mutta täysipainoista käyttöä varten suositellaan vähintään neljän megatavun nopeutta. Kuvanlaatu määrittyy käyttäjän nettiyhteyden mukaan mahdollisimman laadukkaaksi.

Katsomo-sovelluksen käyttäminen vaatii kirjautumista Katsomo-tunnuksilla. Tunnuksen voi luoda joko tietokoneen selaimella tai sovelluksen sisällä. Katseluoikeutta maksullisiin sisältöihin voi ostaa vain tietokoneen selaimella, minkä jälkeen lähetykset ovat katsottavissa sekä selaimella että Smart TV:n Katsomo-sovelluksessa.

Katsomo-sovellusta voi käyttää vuosien 2012 ja 2013 Samsungin Smart TV -malleilla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.