Neliveto Bemariin kaupasta 40 eurolla

BMW:n uudistunut 3-sarjalainen on juuri saapunut Suomen markkinoille. 40 vuotta markkinoilla ollutta mallisarjaa juhlistetaan nelivetotarjouksella.

BMW:n nelivetoisten xDrive-mallien suosio on kasvanut viime vuosina tasaisesti. Tällä hetkellä Suomessa myydyistä uusista BMW-malleista lähes 65 prosenttia on varustettu xDrive-nelivedolla. Vertailun vuoksi nelivetojen osuus vuonna 2010 oli noin 30 prosenttia.

– Olemme yksi Suomen suosituimmista nelivetomerkeistä ja kappalemääräisesti mitattuna kamppailemme tiukasta Audin kanssa ykköspaikasta, toteaa Oy BMW Suomi Ab:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen.

Juhlavuottaan viettävä 3-sarjalainen saa uudistuneen mallin yhteydessä erityisen 40-vuotisjuhlaversion, johon liittyy myös xDrive neliveto. 3-sarjan 40th Year Edition -juhlamallin hinnat alkavat 40 125 eurosta ja silloin mallina on 318d xDrive 40th Year Edition. Hinta on 40 euroa enemmän kuin 3-sarjan Business-hinnasto, joka on nelivetoa lukuun ottamatta varustettu samoilla varusteilla.

Lue myös:

    Uusimmat