Mainos

Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2015

NEITSYT 23.8.–22.9

Tutustu Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Neitsyille on luvassa varsin rakkaudentäyteinen vuosi. Jos olet sinkku ja etsimässä elämänkumppania, sinun ei kannata etsiä häntä baareista tai muista tavanomaisista paikoista. Rakkaus voi odottaa sinua jossakin hyvin arkisessa paikassa, kuten vaikkapa kirjastossa tai kuntosalilla. Pidä silmäsi auki! Jos jo elät parisuhteessa, saat tänä vuonna nähdä suhteenne kypsyvän tasapainoisemmaksi ja vakaammaksi.

PERHE

Sinulla saattaa tänä vuonna olla hieman ristiriitoja vanhempiesi tai muiden iäkkäämpien sukulaisten kanssa. Eri sukupolvien voi olla joskus vaikea ymmärtää toisiaan. Yrittäminen kuitenkin kannattaa, sillä teillä on paljon annettavaa toisillenne.

YSTÄVÄT

Ystävyyssuhteet ovat tänä vuonna myötätuulessa. Luottamus ystävien välillä on tärkeää. Todellinen ystävä ei kerro koskaan sinun asioitasi eteenpäin, etkä sinä hänen.

TYÖ

Työolosuhteesi muuttuvat tänä vuonna paremmiksi.  Se voi olla seurausta joko kokonaan uudesta työpaikasta tai siitä että asemasi ja samalla myös työpisteesi muuttuu paremmaksi nykyisellä työpaikallasi. Menestystä ei sinulta tule puuttumaan, kunhan vain luotat itseesi ja taitoihisi. Harkitse asioita tarkkaan, äläkä tee mitään kiireessä. Työasioissa sinun on syytä välttää yhteentörmäyksiä. Suhteissa työkavereihin ja esimiehiin voi olla ristiriitoja, ja se saattaa stressata sinua. Yritä säilyttää rauhallisuutesi, äläkä loukkaannu kaikesta mitä kuulet. Ota asiat asioina.

RAHA

Tämän vuoden aikana tulosi kasvavat. Yritä maksaa vanhat velkasi pois, kun siihen lopulta on tullut mahdollisuus. Olet laatinut itsellesi budjetin ja pidät siitä tiukasti kiinni koko vuoden ajan. Sinulla voi olla tarve hankkia jotakin suurempaa, mutta älä tee mitään suin päin, vaan mieti onko se oikeasti juuri nyt tarpeen.

OPISKELU

Vuoden alkupuoli on hyvin suotuisaa opinnoillesi. Opintosi voivat edistyä jopa enemmän kuin uskalsit odottaa. Syksyllä sinua voi vaivata pienoinen väsymys, etkä tunnu heti saavan oikein otetta opinnoistasi. Väsymys kuitenkin helpottaa, ja löydät pian motivaatiosi takaisin.

TERVEYS

Tänä vuonna sinun on syytä pitää huolta terveydestäsi. Jos sinua yhtään askarruttaa jokin asia terveydentilassasi, mene viipymättä lääkäriin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.