Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2012

Tutustu Neitsyt-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2012 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

NEITSYT 23.8.–22.9

Rakkaus

Rakkaus voi tänä vuonna olla hieman stressaavaa, eivätkä suhteet suju aina kovinkaan auvoisasti. Monenlaisia ongelmia ja väärinkäsityksiä on parisuhteessa odotettavissa, etenkin jos olet sekoittanut työn, rahan ja rakkauden. Ongelmat kannattaa selvittää välittömästi puhumalla, mutta puhumisessakin on syytä pysyä kohtuudessa. Liiallinen ongelmien pyörittely voi vain lisätä ongelmia. Vuoden loppuun mennessä suhde löytää kuitenkin uudelleen tasapainon ja elämä hymyilee jälleen.

Työ

Monet neitsyet ottavat tänä vuonna helposti kannettavakseen liian paljon vastuuta ja velvollisuuksia. Yritä mieluummin keskittyä vain muutamaan projektiin ja anna niille kaikkesi. Suunnittelet monenlaisia uraasi liittyviä muutoksia, mutta suunnitelmat alkavat toteutua vasta vuoden 2013 puolella.

Raha-asiat

Hoida raha-asiasi hyvin, niin et aja itseäsi hankalaan tilanteiseen. Suunnittele hankintasi tarkkaan ja vältä impulssiostoja. Tulosi saattavat kasvaa, mutta muista että samalla kasvavat verotkin. Lisäksi joudut vuoden lopussa käyttämään rahojasi johonkin suurempaan hankintaan.

Terveys

Neitsyen energiataso on tänä vuonna varsin korkea, eivätkä sairaudetkaan helposti pääse yllättämään. Kunnosta kannattaa pitää huolta, mutta siinä ei pidä mennä liiallisuuksiin. Kohtuus kaikessa.

Onnenpäivät vuonna 2012

22. helmikuuta, 8. maaliskuuta, 30. toukokuuta, 15. kesäkuuta, 16. heinäkuuta, 15. syyskuuta, 8. lokakuuta ja 2. marraskuuta.

Kuuluisia neitsyitä

Beyoncé 4.9.1981, Pippa Middleton 6.9.1983, Hugh Grant 9.9. 1960, Mikko Leppilampi 22.9.1978, Rakel Liekki 20.9.1979

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja