Näyttelijätär sai poikaystävänsä kiinni itse teossa!

Näyttelijätär Sophie Monk yllätti poikaystävänsä sängystä toisen naisen kanssa.

Australialainen laulaja ja näyttelijä Sophie Monk,30, paljasti radiohaastattelussa torstaina, että erosi poikaystävästään tämän jäätyä kiinni pettämisestä. Kaunotar löysi kirurgi John Diazinsängystä toisen naisen kanssa.

Muun muassa The Date Movie ja Klik! -elokuvissa esiintynyt Monk sanoi, että hänelle kävi sandrabullockit, viitaten juuri eronneeseen Oscar-voittajaan, jonka mies petti häntä useiden naisten kanssa.

Monk kertoi haastattelussa, kuinka käveli sisään Diazin kotiin ja näki poikaystävänsä harrastamassa seksiä toisen naisen kanssa. Järkyttyneenä Monk lähti asunnosta ja ajoi pois, mutta palasi pian takaisin.

– Kävelin takaisin sisään ja kysyin mitä siellä oikein tapahtui. Keskustelin tämän minulle tuntemattoman tytön kanssa. Huomasin, että hän oli sokissa. Hän oli täysin viaton, mutta en voinut olla läikyttämättä kahvia hänen päälleen strategisesti, suivaantunut nainen kuvailee.

Monk ja Diaz ehtivät seurustella vuoden verran. Näyttelijätär seurusteli aikaisemmin Good Charlotte -yhtyeen basistin Benji Maddenin kanssa, mutta he erosivat tammikuussa 2008.

(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: RadarOnline.com, Imdb.com

Lue myös:

    Uusimmat