Näyttelijänäkin tunnettua maailmanmestaria epäillään poikapuolensa pahoinpitelystä – väitti tämän kaatuneen portaissa

Nyrkkeilyn moninkertainen maailmanmestari Antonio Tarver pidätettiin epäiltynä poikapuolensa pahoinpitelystä. Epäilyjen mukaan, hän olisi lyönyt poikapuoltaan kasvoihin useaan otteeseen. 

Tarverin poikapuoli Aziya Taylor kertoi poliisikuulusteluissa, että Tarverin aggressiivinen käyttäytyminen olisi alkanut jo aikaisemmin päivällä, kun he molemmat olivat syömässä aamiaista paikallisessa vohvelibaarissa.

Maksun koittaessa tuli ilmi, että Taylorilla ei ollut rahaa maksaa ateriaansa. Tästä Tarver olisi suuttunut ja kotiin päästyään hyökännyt poikapuolensa kimppuun. Hän olisi myös lukinnut hänet autotalliin kertoman mukaan.

Tarver oli todennut kuulusteluissa, että Taylor olisi saanut vammansa kaatumalla portaissa. Poliisi ei tätä uskonut, vaan lukitsi Tarverin yöksi putkaan. Hänet päästettiin aamulla vapaaksi 1000 dollarin (noin 880 euroa) takuita vastaan. 

Hän oli 90-luvulla nyrkkeilypiirien suuria nimiä. Hän voitti vuonna 1995 amatöörien maailmanmestaruuden ja vuotta myöhemmin Atlantassa olympiapronssia. Ammattilaisena hän voitti useampaan otteeseen eri nyrkkeilyliittojen maailmanmestaruuksia. 

Tarver tunnetaan myös elokuvasta Rocky Balboa, jossa hän esitti Rockyn vastustajaa Mason Dixonia. 

Lue myös:

    Uusimmat