Mainos

Näyttelijän vaimo antoi pettämisen anteeksi

Balthazar Gettyn vaimo yrittää antaa anteeksi aviomiehensä suhteen Sienna Millerin kanssa.

Balthazar ja Rosetta Getty yrittävät pelastaa avioliittonsa. Perhesiteet-sarjasta tuttu näyttelijä kertoo parin olevan jälleen onnellisesti yhdessä oltuaan erossa kaksi vuotta. Eron syynä oli miehen suhde näyttelijä Sienna Millerin kanssa.

– Se oli haastavaa aikaa kaikille osapuolille. Rakastan ja ikävöin perhettäni niin paljon, että aion nyt yrittää kaikkeni, 35-vuotias näyttelijä kertoo Harper's Bazaar -lehden lokakuun numerossa.

– Rosetta on tarpeeksi ymmärtäväinen antaakseen meille uuden mahdollisuuden. Mielestäni olemme paremmassa paikassa kuin koskaan aiemmin.

Pari oli ollut naimisissa kahdeksan vuotta, kun lehdissä julkaistiin intiimejä kuvia Baltazar Gettysta näyttelijä Sienna Millerin kanssa.

Rosetta Getty kertoo, että päätti antaa anteeksi ja yrittää uudelleen lastensa takia.

– Minun täytyy selittää tämä joku päivä tyttärilleni. Päätin, etten anna ylpeyteni sanella toimiani tässä tapauksessa, sillä se olisi kamalaa lapsieni kannalta.

Nainen tahtoo myös auttaa muita perheitä, jotka painivat samankaltaisten ongelmien parissa.

– Haluan puhua asiasta avoimesti. Kun käymme asian läpi julkisesti, se auttaa myös muita ihmisiä. Keskustelen siitä mielelläni muiden kanssa heti kun asia selvenee minulle, Rosetta sanoo.

– Meidän täytyy rakastaa ja tukea toisiamme niin ylä- kuin alamäessä.

MTV3 Helmi

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: Harper's Bazaar

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.