Näyttelijämies tukee Anu Sinisaloa tanssikisassa: Antti on hyvin kannustava

Näyttelijä Anu Sinisalo tanssahtelee syksyllä MTV3-kanavan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Näyttelijä Anu Sinisalo nähdään syksyllä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kokelaana.

Näyttelijällä on takana on rentouttava kesä, joten vaikka tanssikokemusta naisella on entuudestaan rajallinen määrä, intoa tulevien viikkojen suhteen riittää senkin edestä.

– On ollut aivan mahtava kesä, johon on kuulunut sekä töitä että lomailua sopivassa suhteessa. Olen matkaillut kotimaassa, nauttinut helteistä ja tavannut ystäviä. Valo on ihana asia, Sinisalo kertoo kesästään.

Tanssikisan suhteen Sinisalo kertoo olevansa kunnianhimoinen, sillä puoliteholla tekeminen on naiselle vierasta. Pyllähdyksiäkin saattaa olla luvassa, mutta mokailu ei huolestuta kokenutta esiintyjää.

– Jos mokaan, niin sitten mokaan. Pyllähtäminen olisi toki ikävää, mutta niin ihminen oppii! Mokaaminen on tervettä ja sitä sattuu kaikille.

Tanssitaitojen sijaan Sinisali uskoo omaavansa toisenlaisen taidon, josta voi tulevina viikkoina olla hyötyä.

– Astun tanssikisassa kauas oman mukavuusalueeni ulkopuolelle, mutta vahvuutenani on pieni itseironia. Itselle nauraminen on kisassa varmasti avuksi, nainen arvelee.

Tanssikoitos alkaa uutteralla treenaamisella ja ahkeroinnin tulokset paljastuvat tulevina kuukausina sunnuntaisin nähtävissä suorissa lähetyksissä. Tuolloin yleisön joukossa saatetaan nähdä myös Sinisalon läheisiä seuraamassa naisen pyörähtelyä parketilla.

Näyttelijä Antti Reinin kanssa kanssa seurustelevan Sinisalon mukaan uutinen tanssikisaan lähdöstä otettiin kotona vastaan hyvillä mielin.

– Antti on hyvin kannustava, Sinisalo toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa 14. syyskuuta 2014 alkaen MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat