Näyttelijälegenda katuu yhtä asiaa – tiesitkö, että nämä tähdet ovat tehneet saman muutoksen?

Martin Sheen kertoo katuvansa nimensä muuttamista. 

Legendaarinen näyttelijä, muun muassa West Wing -sarjasta tuttu Martin Sheen puhuu Closer-lehdessä nimensä muuttamisesta. Sheenin nimi on virallisesti Ramon Estévez, mutta hän päätti uransa alussa käyttää taitelijanimenä Martin Sheeniä. 

– Se on yksi asia, jota kadun. En koskaan vaihtanut nimeäni virallisesti. Syntymätodistuksessani lukee vielä Ramon Estévez, hän kertoo lehdelle. 

– Joskus sinut vain onnistutaan suostuttelemaan, kun sinulla ei ole tarpeeksi tietoa tai rohkeutta puolustaa sitä mihin uskot ja maksat siitä myöhemmin. Mutta tietenkin puhun vain omasta puolestani, hän hatkaa. 

Sheenin kaksi poikaa ovat ottaneet käyttöönsä eri sukunimet. Breakfast Club -elokuvasta tuttu Emilio Estevez käyttää syntymänimeään, kun taas Platoon-elokuvasta ja Miehen puolikkaat -sarjasta tuttu Charlie Sheen valitsi sisänsä taitelijan nimen. Charlie syntyi nimellä Carlos Irwin Estevez.

– Ainoa vaikutus, joka minulla oli Emilioon, oli hänen nimensä pitäminen. Kun hän aloitti, agetti kehotti häntä vaihtamaan nimensä Sheeniksi, eikä hän tehnyt. Onneksi ei, Martin Sheen kuvailee CNN-sivuston mukaan.

Myös he ovat muuttaneet nimensä

Myös moni muu tähti on valinnut itselleen taitelijanimen. Lady Gaga on oikealta nimeltään Stefani Germanotta. Italialaiset sukujuuret omaava tähti käytti uransa alkuaikoina taiteilijanimenään Stefania.

Oprah Winfreyn nimeksi annettiin alun perin Orpah, mutta koska nimi äännettiin ja kirjoitettiin jatkuvasti väärin, muuntui nimi lopulta virallisesti Oprahiksi. 

Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall puolestaan tunnettiin ennen läpimurtoaan nimellä Clare Woodgate.

Amerikkalaislaulaja Lana Del Rey on oikealta nimeltään tavanomaisemmin Elizabeth Grant

Oscar-palkittu näyttelijä Natalie Portman on alkuperäiseltä nimeltään Natalie Hershlag, mutta esiintyi julkisuudessa taiteilijanimellä suojellakseen perheensä yksityisyyttä aloittaessaan elokuvauransa vuonna 1994 elokuvassa Leon: The Professional.

Näyttelijä Jamie Foxxin olessa vielä nuori koomikko, hänet tunnettiin nimellä Eric Marlon Bishop.

Katy Hudsonin, ei halunnut joutua sekoitettavaksi näyttelijä Kate Hudsoniin. Siksi tänä päivänä kyseinen laulajatar tunnetaan paremmin nimellä Katy Perry.

Laulajalegenda Tina Turner on alkuperäiseltä nimeltään Anna Mae Bullock. Turnerin taiteilijanimi oli ensin Little Ann, kunnes hänen aviomiehensä Ike Turner taivutteli vaimonsa vaihtamaan nimensä Tinaan.

Lähde: Fox News, Ranker

Lue myös:

    Uusimmat