Näyttelijä pääsi historiallisten maalausten kohteeksi – internet sekosi

Timothée Chalamet päätyi legendaaristen taiteilijoiden muusaksi huvittavan Instagram-tilin avulla.

Jos kukaan on ikinä miettinyt, mitä legendaariset taidemaalarit, kuten esimerkiksi Michelangelo Merisi da Caravaggio tai John Singer Sargent olisivat saaneet aikaan, jos näyttelijä Timothée Chalamet olisi ollut heidän muusansa, vastaus kysymykseen on täällä. 

Instagramissa operoi tällä hetkellä tili, joka toimii nimellä @chalametinart. Tilillä julkaistaan kuvia legendaarisista maalauksista, joihin 22-vuotias näyttelijä on muokattu Photoshopin avulla. 

Tilin ensimmäinen kuva julkaistiin 1. heinäkuuta. Kuvassa Chalamet on muokattu Edvard Munchin maailmankuuluun teokseen Huuto

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chalamet esiintyy myös muun muassa Caravaggion maalauksessa Poika ja hedelmäkori sekä Grant Woodin teoksessa Amerikkalaista gotiikkaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Chalamet nähdään muun muassa syksyllä ensi-iltansa saavassa Beautiful Boy -elokuvassa, jossa hän esittää metamfetamiiniin addiktoitunutta teiniä. Chalamet sai Oscar-ehdokkuuden viime vuonna ilmestyneestä elokuvasta Call Me By Your Name, joka teki miehestä historian nuorimman parhaan miespääosan ehdokkaan.

Instagram-tilin Chalamet-muokkaukset ovat herättäneet huomiota sosiaalisessa mediassa ja useat käyttäjät ovat ihastelleet tilinpitäjän taitavia kuvanmuokkaustaitoja. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Indiewire

Lue myös:

    Uusimmat