Näyttelijä Dame Helen Mirren ällistyi nimikkobarbiestaan: "Valtava kohteliaisuus"

Näyttelijä Dame Helen Mirren, 78, on saanut oman Barbie-nuken, jonka ulkomuoto on saanut inspiraationsa tähden vuoden 2023 Cannesin elokuvajuhlien juhlalookista. 

Greta Gerwigin vuoden 2023 Barbie-elokuvan kertojaääni näyttelijä Dame Helen Mirren, 78, on ikuistettu Barbie-nukeksi. 

Häntä esittävällä Barbie-nukella on yllään sininen iltapuku ja siihen sopivat siniset hiukset. Ulkoasu on saanut inspiraationsa Mirrenin Cannesin elokuvajuhlien lookista vuonna 2023. Nukella on myös viuhka ja Oscar-palkinto, joka kuvastaa Mirrenin saamaa Oscaria elokuvasta The Queen vuonna 2007.

Mirren kertoo olevansa asiasta aivan haltioissaan. 

– Se, että Barbie on valinnut minut roolimallikseen, on valtava kohteliaisuus, enkä olisi voinut kuvitella villeimmissä unelmissanikaan, että tämä tapahtuu minulle tässä vaiheessa elämää. Nuken monimutkaisuus ja yksityiskohdat ovat uskomattomia. Rakastan sitä, että Barbie-nukella on yksi kaikkien aikojen suosikkilookini punaisella matolla, ja minulla oli ensimmäistä kertaa siniset hiukset. Se tuntui niin jännittävältä, Mirren kertoi. 

Alla olevalta videolta voit katsoa, miltä Dame Helen Mirrenin Barbie-nukke oikein näyttää!

Mirren pitää omaa Barbie-nuken saamistaan yhtenä suosikkisaavutuksistaan. Muita hänen lempisaavutuksiaan on Dame-arvonimen saaminen, Oscarin voittaminen sekä tähti Hollywoodin Walk of Famella. 

Barbien luoja ja leluja valmistava yritys Mattel on nimittänyt Mirrenin brittiläiseksi roolimalliksi, kun brändi juhlistaa naispuolisia tarinankertojia ennen nuken 65-vuotisjuhlaa 9. maaliskuuta.

Mirren on tuttu muun muassa sarjasta Epäilyksen polttopiste (1991) ja elokuvista Kokki, varas, vaimo ja rakastaja (1989), Gosford Park (2001) ja Red (2010).

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat