Näyttelijä Carla Gugino, 41, näyttää mallia pikkumustan käytössä - katso!

Näyttelijä Carla näytti eilen upeana esimerkkiä pikkumustan käytössä House Of Cards -sarjan kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa New Yorkissa.

New Yorkissa katseita eilen kääntänyt näyttelijä Carla Gugino, 41, näytti esimerkkiä pikkumustan käytössä.

Guginon esimerkin mukaisesti täydellisen pikkumustan löytymisessä pääroolia näyttelee istuvuus. Kun pikkumusta imartelee kantajansa vartaloa ja on malliltaan otollinen, ovat lähtökohdat täydelliseen asuun jo käsissä. Guginon yllä olkaimeton mekko ei vaikuta valuvan ja asu korostaa rohkeasti, mutta tyylikkäästi hänen decolteetaan.

Jos huomion haluaa pikkumustassa kiinnittää nimenomaan sähäkkään asuun, eikä näyttäviin asusteisiin, kannattaa asusteita suosiolla karsia. Kuten Guginokin esimerkillään osoittaa, ei mekko tarvitse aina seurakseen sen kummempia koruja – joskus onkin parempi antaa itse asun kerätä huomion.

Nimenomaan mustasta pikkumustasta haaveilevien on täydellistä lookia suunnitellessa hyvä miettiä, mikä piristää tummanpuhuvaa asua. Esimerkiksi mekon seuraksi valittu värikäs pikkulaukku tai värikkäät kengät tuo muuten tasaiseen asuun mielenkiintoa – kuten Guginon onnistunut esimerkki osoittaa.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja