Napanöyhtää lasipurkissa, lähes 300 penistä − Huh, mitä keräilijöitä!

Postimerkit ja pullonkorkit ovat menneen talven lumia. Nämä yhdeksän keräilijää eivät ole tyytyneet tavanomaiseen.

Napanöyhtä

Suurin osa lienee hauskuuttanut itseään lapsena kaivamalla navastaan nöyhtää. Harva on kuitenkaan ryhtynyt säilömään löydöksiään lasipurkkeihin.

Graham Barker aloitti harrastuksensa vuonna 1984 ja on yhä täydessä vauhdissa. Outo keräilyharrastus alkoi miehen itsensä mukaan silkasta uteliaisuudesta. Hän mietti, miten paljon napanöyhtää ihminen pystyy ajan saatossa tuottamaan.

Kärähtänyt ruoka

Kärähtäneen ruoan museo (Burnt Food Museum) on kunnianosoitus kulinaarisia epäonnistumisia kohtaan. Internetissä esillä oleva kokoelma tarjoaa mahdollisuuden todistaa omin silmin, miltä lopputulos näyttää, kun kokilla on ollut peukalo keskellä kämmentä.

Hampurilaiset

Len Foley ryhtyi keräämään McDonaldsin hampurilaisia vuonna 1989. Hän lajittelee purilaiset kuukauden ja vuoden mukaan ja sijoittaa ne kellarissaan sijaitseville pöydille näytille. Napanöyhtäkeräilijän tavoin uteliaisuus ajoi Foleyn erikoisen harrastuksensa pariin.

Hammastahna

Ihmisen, joka on tarpeeksi hullu kerätäkseen yli 1 400 hammastahnatuubia, täytyy olla hammaslääkäri. Ja niin hän onkin. Tohtori Val Kolpakov aloitti hammastahnatuubien hamstraamisen vuonna 2002. Kokoelma karttuu yhä.

Baaripyyhkeet

Siinä, missä yksi kerää tulitikkurasioita muistoiksi baarireissuista, Bob Begley on vienyt käytännön askelta pidemmälle. Mies on päässyt jopa Guinnessin ennätysten kirjaan uskomattomalla 5 054 baaripyyhkeen kokoelmallaan.

Nimikirjoitukset

Nimikirjoitusten keräily ei ole vielä itsessään uutinen, mutta Paul Schmelzer ei olekaan tyytynyt tavanomaiseen. Mies yritti pitkään ja sitkeästi saada julkkikset allekirjoittamaan hänen oman nimensä osaksi nimikirjoituskokoelmaansa. Vaikka moni agentti on kieltäytynyt oudosta pyynnöstä, yllättävän moni julkisuuden henkilö on suostunut antamaan nimikirjoituksen pyytäjän nimellä.

Banaanit

Ann Mitchell Lovell omistaa Yhdysvalloissa sijaitsevan Washington Banana -museon. Banaaneihin pahan kerran hurahtanut nainen on laittanut näytille yli 4 000 banaani-aiheista esinettä.

Kalajulisteet

Juliste on hieno tapa ilmaista fanittamista tiettyä bändiä tai filmiä kohtaan. Bob Toelle rakastaa kaloja. Niinpä hän ryhtyi keräämään kalajulisteita. Tällä hetkellä miehen hallussa on noin 700 merenelävää kuvaavaa posteria.

Penikset

Sigurdur Hjartarson, mukava ikämies Islannista, omistaa Icelandic Phallological Museumiksi nimetyn keräilykokoelman. Kokoelma koostuu lähes kolmestasadasta, maailman eläimille kuuluvista peniksistä. Edustettuina on eläinkunnan edustajia aina pienistä hiiristä jättimäisiin valaisiin.

Hjartarsonille koitti äskettäin ilonpäivä, kun hän sai joukkoon myös ensimmäisen ihmisen peniksen. 95-vuotias Páll Arason testamenttasi elimensä osaksi museon kokoelmaa.

Kuvat: Colourbox.com

Lähde: http://blog.keepio.com, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja