Nana yllätti kaksi poikaa varkaista – ei läksyttänyt, vaan teki jotakin uskomatonta: "Tiesin heti, että jokin oli pielessä"

7:56

Sosiaalisessa mediassa on kiitelty englantilaisnaisen toimintaa. Nainen esti kahta poikaa varastamasta kaupasta hygieniatarvikkeita, osti heille tuotteet ja antoi vielä rahaa. Naisen kauniista teosta uutisoivat Someecards ja Unilad.

Osaako pieni lapsi kiusata? Katso vastaus yllä olevalta videolta!

Atlantassa asuva Nana Asante oli ostoksilla paikallisessa kauppaketjussa, kun hän huomasi kahden pojan käyttäytyvän hiukan erikoisesti. Pian nainen huomasi, kuinka toinen pojista laittoi jotakin taskuunsa.

Pojat olivat varkaissa.

– Näin vartijan kävelevän heitä kohti, joten menin kulman ympäri kohti heitä –– ja sanoin "tulkaa kanssani, älkää kysykö kysymyksiä, seuratkaa minua kassalle", Nana kertoo Unilad-sivustolle.

– Kun pääsimme sinne neuvoin heitä laittamaan kaiken taskuistaan ostoskärryihini, ja he tekivät niin. Huomasin deodorantin ja tiesin heti, että jokin oli pielessä. Kuka varastaa deodoranttia? Se maksaa neljä dollaria.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Rahasta tiukkaa

13- ja 14-vuotiaat pojat pahoittelivat toimiaan ja kertoivat lopulta Nanalle että heidän äitinsä oli kuollut viime vuonna. Kaksi poikaa, veljekset, ja heidän kaksi pikkusiskoaan asuivat isoäidin luona.

Pojat kertoivat, etteivät halunneet vaivata isoäitiään "tällaisilla asioilla", sillä hän sai vain pientä rahallista tukea.

Nana osti pojille deodorantin ja antoi vielä kaiken lompakostaan löytyvän käteisen lapsille. Pojat kiittelivät ja halasivat naista.

– Sanoin, että ette tunne minua, mutta tässä on numeroni ja jos tarvitsette minua, soittakaa. Voin olla isosiskonne, Nana kertoo.

"Maailma on parempi paikka sinun kaltaisten ihmisten takia"

Nainen jakoi tarinan myös Twitteriin, jossa julkaisusta on tykännyt lähes 150 000 ihmistä. Tarinaa on jaettu yli 40 000 kertaa. Kommentoijat kehuvat naista tämän kauniista teosta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen iloinen, että on sinun kaltaisiasi ihmisiä maailmassa. Kukaan lapsi ei ansaitse rikosrekisteriä, koska heillä ei ole varaa deodoranttiin. Pelastit heidät epäreilulta joutumiselta järjestelmän kouriin ja paljolta pilkanteolta koulussa, eräs kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olen todella inspiroitunut! Aion todellakin tehdä jotakin positiivista tänään jollekin. Nana, olet sankarini, kun huolehdit noista kahdesta pojasta! Maailma on parempi paikka sinun kaltaisten ihmisten takia, toinen kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Istun autossani kyyneleet valuen leukaani pitkin. –– Kaiken sen jälkeen, mitä he ovat kokeneet, viimeinen asia, jota he tarvitsevat, on rikosrekisteri. He eivät tarvitse opetusta; heidän täytyy tietää, että ihmiset välittävät tarpeeksi auttaakseen, kolmas sanoo.

Jopa kauppaketju Walmart yhtyi kehuihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ole se ihminen, jota tarvitsit, kun olit nuorempi, kauppa kirjoittaa Twitterissä.

Lähteet: Someecards, Unilad, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja