Nämä yritykset saivat kiistellyn koronatuen – katso MTV:n jättilista kaikista eniten rahoitusta saaneista

Business Finlandille sataa lukuisia koronatukihakemuksia – yrityksen johtaja selittää, kuinka operaatio toimii 8:07
Business Finlandille sataa tukihakemuksia – näin rahat jaetaan.

Tuhannet yritykset ovat saaneet Business Finlandilta ja Ely-keskuksilta rahoitusta koronatilanteeseen liittyen.

MTV Uutiset pyysi listan toistaiseksi myönnetyistä rahoituksista. 100 000 euroa tai enemmän oli keskiviikkoon mennessä saanut ainakin yli 940 yritystä 

Katso 100 000 euroa tai enemmän rahoitusta saaneet yritykset oheisesta taulukosta. Luvut on päivitetty Business Finlandin osalta 22. huhtikuuta ja ely-keskusten osalta 19. huhtikuuta.

Tilastossa näkyvät näiden yritysten kotipaikkakunta ja niiden päätoimialaksi merkitty ala. Osalta yrityksistä nämä tiedot kuitenkin puuttuvat teknisten haasteiden vuoksi. Käyttämällä taulukon ylälaidassa olevaa hakukenttää voit sanahaulla hakea esimerkiksi yritystä, paikkakuntaa tai toimialaa. 

Rahoituspäätöksiä tehdään jatkuvasti, joten taulukko ei ole ajantasainen. LIsäksi siinä eivät välttämättä näy kaikki tapahtuneet muutokset. Keskustelu rahoitusperusteita on käynyt vilklkaana, ja esimerkiksi huutokauppatoiminnastaan kertovasta televisiosarjasta tunnettu Aki Palsanmäki on ilmoittanut palauttavansa rahat saamansa uhkailun ja vihaviestien vuoksi. Tällaiset päätökset eivät taulukossa näy.

Lue myös:

    Uusimmat