Nämä oudot matkatapaturmat huvittavat vakuutusyhtiöissä

Nämä kummalliset matkatapaturmat ovat huvittaneet vakuutusyhtiöissä. Osa korvausvaatimuksista hyväksyttiin, osa ei. Tapauksista kertoo uswitch.com.

Palmu hyökkäsi

Sri Lankassa nainen istui palmupuun alla lukemassa kirjaa, kun kookospähkinä putosi hänen päähänsä. Hän joutui sairaalaan, mutta säilyi hengissä. Korvausvaatimus hyväksyttiin.

Bikinitytöt herpauttivat huomion

Ateenassa mies loukkaantui, kun hän käveli suoraan päin bussipysäkkiä. Korvausvaatimuksessaan hän selitti tapaturman johtuneen lähistöllä olleista bikiniasuisista naisista, joihin hänen huomionsa kiinnittyi. Korvausvaatimusta ei hyväksytty.

Videokameran piilopaikka unohtui

Cornwallissa matkustanut perhe kuvasi lomaansa videokameralle. Matka sai ikävän käänteen, kun perheen lapset hautasivat kameran hiekkaan – ja unohtivat, minne olivat sen laittaneet. Korvausvaatimus hyväksyttiin.

"Serkut" anastivat vaatteet

Eräs pariskunta vaelsi rauhassa Malesian sademetsissä. Majoituspaikkaan palattuaan he huomasivat, että heidän vaatteensa oli varastettu. Syylliset olivat lähimpiä sukulaisia: apinat olivat levitelleet vaatekappaleet ympäri viidakkoa. Korvausvaatimus hyväksyttiin.

Rinteestä puuttui lumi

Laskettelulomalle lähtenyt nainen pettyi pahasti, kun hän lomakohteeseen päästyään havaitsi, ettei siellä ollut yhtään lunta. Suuttumusta lisäsi entisestään se, että lomailija oli ostanut reissua varten uudet sukset. Korvausvaatimus hylättiin.

Liekkishow poltti juhlijan

Kreikkalaiseen baariin mennyt nainen sai kolmannen asteen palovammoja baaritiskistä leimahtaneista liekeistä. Ne olivat osa tasaisin väliajoin toistuvaa uutuus-show'ta, josta varoittavaa hälytysääntä nainen ei ollut ymmärtänyt. Korvausvaatimus hyväksyttiin.

Meri vei hampaat

Eläkeläinen tuli pahoinvoivaksi lomamatkalla tehdyllä risteilyllä. Matkustaja nojaili pahoinvoivana laivan kannen yli, kun hänen tekohampaansa vahingossa tippuivat suusta mereen. Toinen matkustaja koki saman kohtalon, kun voimakas tuulenpuuska kiskaisi proteesin pois suusta laulun aikana. Korvausvaatimukset hyväksyttiin.

Rakkaus sytytti tuleen

Erään morsiamen elämän ikimuistoisin päivä sai ikävän käänteen, kun hän astui liian lähelle grilliä, ja hääpuku syttyi tuleen. Ritarillinen sulhanen nappasi vaimon syliinsä ja heitti tämän mereen. Korvausvaatimus hyväksyttiin.

Lähde: Uswitch.com

Kuvat: Colourbox.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja