Näin tiedät, pettääkö kumppanisi sinua

Pettäjä muuttaa aina arkirutiinejaan jollakin tavalla. Nämä merkit paljastavat, milloin kumppanillasi ei ole puhtaat jauhot pussissa.

Pienetkin muutokset arkisessa käyttäytymisessä voivat merkitä, että kumppanisi pettää sinua, askdanandjennifer.com kertoo. Huomioi ainakin nämä tavat:

Hänen seksitapansa muuttuvat

Seksi on osa onnellista parisuhdetta. Kun kumppani aloittaa pettämisen, sillä on luonnollisesti vaikutusta myös ihmissuhteeseen. Monesti pettäjä kiinnittää aluksi enemmän huomiota kumppaniinsa, jotta ei jäisi kiinni sivusuhteestaan. Pikku hiljaa kiinnostus seksiä kohtaan oman kumppanin kanssa kuitenkin hiipuu.

Hänen arkirutiininsa muuttuvat

Kun ihmiset pettävät, he muuttavat arkitottumuksiaan aina jollakin tavalla. Muutokset voivat olla pieniä tai isoja. Tarkkaile siis kumppanisi kotiintuloaikoja, kännykän ja tietokoneen käyttöä ja muita tapoja, joissa huomaat muutoksia. Tiedät kumppanisi elämäntavat paremmin kuin kukaan muu, joten ei ole vaikea huomata milloin hänen mielenkiintonsa on jossakin muualla.

Yllättävä huomioiminen

Myös näennäisesti positiiviset asiat voivat merkitä, että kumppanisi pettää sinua. Kiinnitä huomiota ainakin näihin seikkoihin.

1. Kumppanisi ei enää tunnu suuttuva sinulle, vaikka aiemmin hänellä oli tapana närkästyä pienestäkin asiasta. Pettäjät jättävät kumppaninsa usein rauhaan, koska haluavat mahdollisimman vähän ristiriitoja.

2. Kumppanisi kiinnittää sinuun entistä enemmän huomiota. Hän kyselee, miten päiväsi meni, miten voit jne. Tällä tavalla kumppanisi haluaa saada huomion omasta syyllisyydestään muihin asioihin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja