Nämä merkit kertovat, ettei suhteenne ole vakava

Luulitko olevasi orastavassa parisuhteessa, mutta mies olikin aivan toista mieltä? Näistä merkeistä tunnistat, ettette oikeasti deittaile, vaikka sinä luulisitkin niin.

Thefrisky.com listasi merkit, joista tiedät, ettei suhteenne ole parisuhde.

Miten juot kahvisi?

Ette koskaan tapaa ennen kello kymmentä, ja tapaamisenne keskittyvät syömisen sijasta drikkeihin ja bilettämiseen. Tuleeko hän baarista luoksesi pikaiselle sutinalle makuuhuoneessa? Tämä ei ole parisuhde, vaan seksisuhde.

Katoaako hän ennen aamupalaa? Sait juuri varmistuksen "suhteettomuudestanne": suhteessa olevan parin osapuolet yleensä tietävät, miten kumppani haluaa maustaa kahvinsa.

Suhteettomuus vaanii myös, jos deittailette ilman pienintäkään seksuaalista kipinää. Onnea, olet löytänyt ystävän, et kumppania! Parisuhteesta ei ole kyse myöskään siinä tapauksessa, että olette tavanneet netissä ja pysyneet siellä. Jos et varmasti tiedä, miltä hän näyttää, ette ole yhdessä.

Tapaamisia makuuhuoneessa

Jos teette suunnitelmia vain törmätessänne toisiinne vahingossa, suhde ei ole kovinkaan vakava. Mikäli sinä saat aina hoitaa suunnitelmien tekemisen, hän ei ole kovin vakavissaan kanssasi – varsinkaan, jos hän peruu tapaamisenne treffien takia.

Kun tapaatte, hengaatteko vain neljän seinän sisällä – yleensä makuuhuoneessa? Kyseessä ei ole vakava parisuhde, vaan pieni ilottelu. Rennossa hengaamisessa ei ole mitään vikaa, kunhan kumpikin tietää, missä mennään!

Jos hän on varattu tai avioliitossa, unohda haaveet vakavasta suhteesta ainakin toistaiseksi. Saman muistinmenetystempun voit tehdä, jos et ole kuullut uudesta armaastasi viikkoon – kuka jättäisi elämänsä rakkauden ilman yhteydenottoa niin pitkäksi aikaa?

Mikäs hänen sukunimensä onkaan? Entä toinen nimi? Jos et osaa vastata, ette varmaankaan ole suuntaamassa alttarille. Samaa enteilee myös se, etteivät hänen ystävänsä ole koskaan kuulleet sinusta tai tiedä nimeäsi.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat