Mainos

Nämä kohdat miesvartalossa saavat naisen ekstaasiin

Eroottinen mies on naiselle visuaalinen ärsyke numero yksi, mutta mistä vietin suurin vetovoima syntyy? Mitä naiset miehen vartalossa oikeasti katsovat? Ota selvää!

Naiset kiinnittävät miehen vartalossa huomiota moniin eri asioihin. Yksi pitää tummista kulmakarvoista, toinen auringonpolttamasta surffitukasta. Hyvin usein naisten kuumia katseita keräävät kuitenkin leveät hartiat!

Hartioiden huumaa

– En ole mikään miesten tiirailija, mutta harteikkaan miehen näkeminen saa väistämättä kehossani hyrinää aikaan, Liisi 29, tunnustaa.

– Harteikas mies on aina vienyt huomioni, säestää puolestaan 55-vuotias Kaarina.

Hänen nuoruuden suosikkinäyttelijöihinsä kuuluivat supermiehekkäät Clint Eastwood ja charmantti Roger Moore.

– Miehen on oltava miehekäs, mikä tarkoittaa ehdottomasti kunnon hartioita, Annika 30, tiivistää.

Naisen omilla harrastuksilla on myös vaikutusta siihen, mihin asioihin hän kiinnittää huomiota vastakkaisen sukupuolen vartalossa. Esimerkiksi Liisi on itse innokas kuntosalilla kävijä.

– Huomaan heti, miten mies on treenannut yläkroppaansa. Kaikkein vetävintä on, jos näkee, että harteikas mies on treenannut yläselän lihaksiaan niin, että ne erottuvat selkeästi takaa päin. Se kertoo jo siitä, että tyyppi tietää mitä tahtoo ja on päämäärätietoinen, sillä yläselkä on työläs treenattava, Liisi tarkentaa omaa näkemystään.

Parhaat näkymät tulevat aika ajoin liikenteessä.

– Poliisien asuna on nykyisin usein sininen haalari, jossa lukee isolla ”poliisi” juuri siinä selän leveimmässä kohdassa, mikä on suoraan sanottuna nami näky, hän sanoo innoissaan.

Pitkä mies vetää pisimmän korren

Useimpien naisten sydän sykkii kiivaimmin pitkille miehille. Monelle on tärkeää, että mies on selvästi naistaan pidempi.

– Aviomieheni on yli 190 senttiä pitkä, ja muun muassa siksi mielestäni aivan käsittämättömän komea, tunnustaa 29-vuotias Erika.

Erikan tuttavapiiriin kuuluu paljon lyhyitä miehiä.

– He ovat kasvoiltaan komeita ja luonteeltaan hauskoja, eikä heillä ole koskaan ollut vaikeuksia löytää naisseuraa, mutta minuun lyhyt mies ei vetoa, hän sanoo vähän nolona.

Pituuden lisäksi Erika katsoo usein miehen jalkoja.

– Moni mies näyttää tosi hyvältä farkuissa. Varsinkin, jos miehellä on linjakkaat jalat, hän lisää.

Helsinkiläinen Ellen, 32, haluaa, että mies on ainakin 10 - 15 senttiä häntä pidempi. Lyhyiden miesten lähestymisyrityksiä hän ei edes kaipaa, ja kokee ne ajoittain kiusallisiksi.

– En tiedä, onko lyhyillä miehillä niin hyvä itsetunto vai mistä johtuu, mutta hyvin usein baarissa lyhyet miehet tulevat juttelemaan kanssani iskumielessä, yli 170-senttinen, vain pitkistä miehistä kiinnostunut kaunotar ihmettelee.

Pesupallo haastaa pyykkilaudan

Miehen vatsan ulkonäkö on ymmärrettävästi tärkeää monille naisille, käyttäähän suurin osa heistä valtavasti aikaa oman painonsa tarkkailuun.

– Minä kiinnitän miehessä paljon huomiota juuri vatsaan, julistaa Ellen.

Solakka ja liikuntaa harrastava lady ei lämpene lainkaan vatsamakkaroille.

– Möhömahaa ei saa olla. Treenattu vatsa sytyttää. Klassinen ”sixpack” on paras, mutta ei välttämätön, kunhan keskivartalo on kohtuutimmi, hän tokaisee.

Perusmiehekkään suomalaisuroon ei kuitenkaan kannata masentua, vaikka tietäisikin keskivartalotreenille olevan tarvetta. Suurin osa naisista kiinnittää miehen vartalossa kuitenkin eniten huomiota ryhdikkääseen hartialinjaan. Ladonovihartioista hullaantuvat rotunaiset ovatkin sallivampia miehen vatsanseudun suhteen.

– Pieni maha on joskus jopa söpö, kolmekymppinen Annika tuumii.

Vanhemmat naiset ovat samoilla linjoilla.

– Mahalla nyt ei niinkään ole väliä, kunhan ei ole mikään ryhditön lökäpöksy, kiteyttää 55-vuotias Kaarina.

Naisten salliva suhtautuminen keskivartalon falskaavaan sisäkumiin on toisaalta ymmärrettävää. Maskuliinista raamikkuutta ei luonnollisestikaan pääse syntymään, jos sulho noudattaa balettitanssijan ruokavaliota ja harrastaa pääasiassa pitsinnypläystä. Uhkeapovisista naisista pitävien miestenkin on usein helppo hyväksyä naisen lantion kaarille tallentuneet, muutamat lisäkilot. Ei siis ole kahta ilman kolmatta, kuten sanotaan.

Kohtalon käsi

Kädet kertovat paljon kantajastaan. Jollakin on solakat sormet kuin pianistilla, toisella sormissa on raskaan työn jälkeensä jättämiä pakohaavoja. Voimaa ja miehekkyyttä arvostavat naiset lankeavat vahvojen käsien edessä. Treenatusta ja hallitusta surffipojasta syttyvät taas toivovat solakkuutta aina sormia myöten.

Ellenillä on sanansa sanottavana myös miehen sormista.

– Vatsan lisäksi katson aina myös käsiä. Paksut ja lyhyet tökösormet ällöttävät minua, hän laukoo.

Merjaan, 24, vetoavat vahvat kämmenet.

– Isot ja vahvat kädet, joissa suonet näkyvät voimakkaina, ovat seksikkäät. Etenkin, jos kämmenselässä on vielä pitkiä, vaaleahkoja ihokarvoja, olen aivan myyty, hän tunnelmoi.

Vahvat kädet viestivät turvallisuudesta. Toisaalta mieltymys voimakkaisiin käsiin kertoo perinteisestä miehisyyden olemuksesta, joka istuu suomalaisessa yhteiskunnassa vahvasti.

– Omalla miehelläni on vahvat kädet. Kun tunnen hänen vantteran kätensä omassani, tunnen itseni ihanalla tavalla siroksi ja naiselliseksi, Merja myöntää.

Karisma viimeistelee paketin

Miehisen vartalon vetovoimasta huolimatta moni nainen pitää kuitenkin kasvoja vartaloa tärkeämpänä seksuaalisen mielenkiinnon herättäjänä. Vahvana kakkosena tulevat miehen olemus, silmien pilke ja karisma.

Naiset tuntuvat olevan yhtä mieltä siitä, että viehättävä persoona kuorruttaa komeimmankin adoniksen. Toisaalta miehenkään ei pidä jäädä suremaan omaa pottunokkaansa tai kippuravarvastaan. Tavallisillakin raameilla voi nimittäin hurmata katsojan, kunhan ne oppii tuomaan esille oikeassa valossa.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.