Käärijä sai kadonneen boleronsa takaisin – espoolainen perhe löysi tärkeän vaatekappaleen: "Ihmisiin on vielä luotto"

8:05
Käärijä sai takaisin kadonneen esiintymisasunsa – katso videolta hetki, kun bolero palasi oikealle omistajalleen Espoossa

Käärijän kadonneen boleron metsästys on nyt päättynyt onnellisesti.

Artisti Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, sai maanantaina 13. maaliskuuta takaisin edellisenä viikonloppuna kadonneen vihreän esiintymisboleronsa. Suomea tulevissa Euroviisuissa edustava artisti ilmoitti lauantaina 11. maaliskuuta Instagram-tilillään, että bolero oli kadonnut kun se oli ilmeisesti tipahtanut raolleen jääneestä auton takaluukusta, kun hän oli lähdössä Kuopioon keikalle.

– Motarilla huomattiin se, että se oli raollaan. Sitten kun mentiin katsomaan sitä takakonttia, niin siellä ei ollut kuuluisaa pussia tai rotsia. Näköjään se sitten päätyi tänne, mikä on ihan mahtava juttu, että se löytyi, artisti kertoi Espoossa maanantaina ollessaan noutamassa boleroaan. 

Käärijä pyysi seuraajiltaan apua etsinnöissä ja lupasi löytäjälle palkkion. Bolero löytyi kuin löytyikin espoolaisperheen toimesta, ja maanantaina Käärijä saapui Guptan perheeseen noutamaan kadonnutta vaatettaan. Saatuaan kadonneen vaatteensa Käärijä pohti, että Liverpoolin Euroviisuihin tehdään todennäköisesti vielä toinen asu varalle, jos bolero sattuisi vaikka uudelleen hukkumaan. 

– Pitää olla tarkempi jatkossa, ettei näin käy. 

Artisti painottaa, ettei kyseessä ollut suunniteltu julkisuustemppu. 

– Monihan ensin spekuloi, että tämä olisi suunniteltu juttu, mutta voin sanoa, että sitä ei suunniteltu, että Espooseen tullaan hakemaan tuota rotsia. Mutta tällainen kävi tällä kertaa ja toisaalta ihmisvahinkoa tai muuta ei tapahtunut. Mutta mukava, että löytyi ja ihmisiin on vielä luotto, se on ehkä se magein juttu tässä. 

Boleron löysi espoolaisen Kirsi Guptan miesystävä. MTV Uutiset vieraili perheen luona maanantaina, jolloin Käärijä saapui noutamaan karkuteille lähteneen vaatteen. Gupta kertoi, etteivät perheen vanhemmat aluksi tienneet, mikä vaate oli, mutta lapset tunnistivat sen olleen "Cha Cha Chan puku".

Gupta kertoo, että perhe odotti Käärijän saapumista niin kovasti, että edellispäivänä lasten jalkapallotreenitkin jäivät väliin, kun maanantaita vartottiin niin suurella innolla. 

– On ollut pitkä odotus, kuin oltaisiin joulupukkia odoteltu, Kirsi Gupta kertoi. 

Artistia perheen kotona odottivat myös Adi ja Leo Gupta sekä  Kosay Sorki. Lapset kertoivat, etteivät kaverit meinanneet uskoa maanantaina koulussa, kun he kertoivat löytäneensä artistin asun. 

– Sanoivat, että se on huijausta! Leo Gupta totesi. 

Käärijä edustaa Cha Cha Cha -kappaleella Suomea Euroviisuissa, jotka järjestetään Liverpoolissa. Euroviisujen finaali käydään lauantaina 13. toukokuuta.

Yllä olevalta videolta näet hetken, kun Käärijä saapui noutamaan Guptan perheeltä kadonneen esiintymisasunsa. Alla olevalla videolla perhe kertoo, mistä bolero oikein löytyi ja millaisen yllätyksen he olivat itse valmistelleet artistille. 

5:19

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja