Nämä julkkikset saivat potkut – raskauden takia

Raskauden takia erottaminen on tunnettu tosiasia myös tähtimaailmassa. Nämä naiset saivat potkut kerrottuaan, että odottavat lasta.

Hilary Duff, Hunter Tylo, Dannii Minogue ja Aishwarya Rai ovat kaikki saaneet potkut raskauden takia, The Frisky -sivusto paljastaa.

Hilary Duff ja aviomies Mike Combrie

Hilary Duff kertoi viime viikolla odottavansa lasta miehensä Mike Comrien kanssa. Tähti suunnittelee jo seuraavan levynsä julkaisemista, mutta näyttelijäntyöt saavat toistaiseksi odottaa. Duff sai potkut indie-elokuva The Story of Bonnie and Clydestä, jossa tähden oli määrä näytellä pankkiryöstäjä Bonnie Parkeria. Elokuvantekijät etsivät rooliin tällä hetkellä uutta näyttelijää.

Kauniit ja rohkeat -tähti Hunter Tylon oli määrä näytellä Melrose Place -nuorisosarjassa vuonna 1996. Raskaaksi tultuaan Tylo menetti roolinsa Lisa Rinnalle. Tylo haastoi tuotantoyhtiön oikeuteen ja sai 4,8 miljoonan dollarin korvaukset.

Dannii Minogue

Kylie Minoguen sisko Dannii Minogue kertoi jättäytyvänsä Australian X Factor -ohjelmasta pois muiden tehtävien takia, mutta huhujen mukaan Simol Cowel erotti hänet laittomasti kuultuaan, että tähti on raskaana.

Aishwarya Rai

Viime kuussa kuuluisa intialainen malli ja näyttelijä Aishwarya Rai erotettiin roolistaan elokuvassa Heroine raskautensa vuoksi. Elokuvantekijät ja Rai itse eivät ole puhuneet selkkauksesta julkisuudessa, joten asioiden oikea laita on yhä avoin.

MTV3/Helmi

Lähde: thefrisky.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja