Nämä brittihovin kuninkaalliset lapset ovat parhaita kaveruksia – 12 pikkuserkusta edustavat kuninkaallisen perheen tulevaisuutta

0:54
Pienten lasten vanhemmuus vaatii veronsa - prinssi William oli nukahtaa kirkossa.

Kuningatar Elisabetin 12 lastenlastenlasta muodostavat seuraavan kuninkaallisten sukupolven.

Kuningatar Elisabetilla, 95, on liuta lapsenlapsia sekä lapsenlapsenlapsia ja onneksi suurin osa heistä on sangen lämpimissä väleissä keskenään.

Prinssi Williamin serkun, Zara Tindallin aviomies Mike Tindall on paljastanut omien lastensa olevan hyviä kavereita varsinkin Williamin ja herttuatar Catherinen lasten kanssa.

Tindallin pariskunnalla on kolme lasta: Mia, 7, Lena, 3, ja kahdeksan kuukauden ikäinen Lucas. Williamilla ja Catherinella on samoin kolme lähes samanikäistä lasta: prinssi George, 8, prinsessa Charlotte, 6, sekä prinssi Louis, 3.

Ydinporukan lisäksi lapsilla on runsaasti muitakin kuninkaallisia pikkuserkkuja, joiden kanssa he viettävät aikaa.

Pikkuserkuskatras kasvaa vuosi vuodelta

Prinssi Williamin lasten lisäksi pikkuserkuskatraaseen kuuluvat luonnollisesti myös prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lapset, jotka kylläkin nykyisin asuvat hieman kaukana serkuistaan.

Mike Tindall kertoi Telegraphin haastattelussa vuonna 2019, hieman Archien syntymän jälkeen, uskovansa prinssi Harryn suoriutuvan loistavasti vanhemmuudesta.

– Hänestä tulee loistava isä. Hän on Lenan kummisetä, ja nyt meillä on hyvä joukko nuoria perheessä, Tindall totesi.

Tindallien ja Cambridgen herttuaparin hyvin samanikäisten lasten lisäksi porukkaan kuuluu prinsessa Annen vanhimman pojan ja Zara Tindallin isoveljen, Peter Phillipsin lapset Savannah, 10, ja Isla, 9.

Pikkuserkusten porukka jatkaa myös jatkuvasti kasvuaan. Tindallien lisäksi perheenlisäystä siunautui tänä vuonna myös prinsessa Eugenielle, prinsessa Beatricelle sekä herttuatar Meghanille. Kuningatar Elisabetilla on kaiken kaikkiaan 12 lapsenlapsenlasta.

Lähde: Hello!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja