Nämä asiat pilaavat seksin!

Seksi voi parhaimmillaan olla ihanaa, mutta petipuuhien aikana voi joskus käydä vahinkoja, joita et soisi tapahtuvan kenellekään.

Etenkin uuden kumppanin kanssa seksi voi olla jännittävää, mutta silloin on myös vaikea ennakoida, mihin suuntaan sänkypuuhat kehittyvät. Tässä lista asioista, joita ei sängyssä pitäisi tapahtua – koskaan.

1. Painostaminen

Haluaisitko kumppanisi kokeilevan kanssasi tiettyä asentoa, tutustuvan lempileluusi tai kertovan fantasiansa sinulle? Jos hän kieltäytyy, älä marise! Älä missään tapauksessa ala vinkua tai yritä epätoivoisesti kääntää petipartnerisi päätä. Sen lisäksi, että se on ärsyttävää, se antaa myös ymmärtää, ettet kunnioita kumppanisi mielipiteitä.

2. Vertailut

Varmaan jokainen ajattelee joskus muita ihmisiä seksin aikana, olipa ajatuksissa sitten kuuma julkkis tai entinen kumppani. Se on ihan normaalia. Missään tapauksessa tilanne ei saa kuitenkaan mennä siihen, että kumppanisi on antamassa sinulle suuseksiä, kun yhtäkkiä alat kertomaan, miten ex-kumppanisi teki sen vähän eri tavalla. Voit toki opastaa kumppaniasi mieltymystesi mukaan, mutta älä ota puheeksi ketään, kenen kanssa olet aiemmin ollut sängyssä. Se on epäkohteliasta ja ajattelematonta.

3. Liian aggressiivinen käytös

Jokainen nainen tietää tämän, mutta jokaisen miehenkin tulisi tiedostaa seuraava fakta: kukaan nainen ei halua, että hänen päätään työnnetään alaspäin suuseksin aikana. Jos haluat, että naisesi tekee jotain rajummin, kerro se hänelle. Useimmilla naisilla on oksennusrefleksi, joka kyllä pilaa tunnelman, jos innostut liikaa. Myös muissa yhteyksissä sängyssä on hyvä olla tietoinen siitä, mihin toinen on valmis. Jos petikumppanisi vaikuttaa yhtään epävarmalta, älä painosta! Se, että olet saanut hänen riisuutumaan, ei tarkoita, että hän on valmis mihin tahansa.

4. Kuittailu vartalosta

Vaatteiden pois heittäminen toisen edessä voi olla pelottavaa. Varmaan jokaiselta löytyy joku kohta vartalosta, joka aiheuttaa epävarmuuden tunteita. Älä siis koskaan ota puheeksi vikoja, joita kumppanisi vartalosta löydät. Miksi mainita asioista, jotka he ihan varmasti jo tietävät itsekin? Älä nipistele hänen jenkkakahvojaan tai naura hänen penikselleen. Älä käytä liioitellun paljon aikaa siihen, että esität kaivavasi hänen alapääkarvojaan hampaidesi välistä. Jos oikeasti olet sitä mieltä, että karvoitusta on liikaa, kerro se hänelle myöhemmin ja kerro se kypsällä, aikuisella tavalla. Ja jos loppujen lopuksi tulet siihen tulokseen, ettei uusi kumppanisi olekaan erityisen viehättävä, sekin on ok, mutta sinun ei tarvitse loukata häntä mielipiteesi vuoksi.

5. Yllättävä peppuseksi

Vahinkoja voi sattua ja miehen penis saattaa – erityisesti tietyissä asennoissa – luiskahtaa väärään paikkaan. Tätä pitäisi seurata valtava anteeksipyyntöjen virta ja suunnaton häpeä. Tahallinen luiskahdus, jota seuraa teeskennelty hämmästys, ei ole oikein missään tilanteissa.
AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat