Nämä ovat noloimmat asiat, mitä sängyssä voi tapahtua!

Seksisessio voi saada hyvinkin nolon päätöksen. Harvat sen myöntävät, mutta useat ovat kokeneet mitä kiusallisimpia tilanteita vällyjen välissä.

Seksin aikana voi tapahtua monia asioita, jotka saavat häpeän tunteen nostamaan päätään.

Häpeällisimmistäkin hetkistä selvitään usein hengissä. On hyvä muistaa, että paras keino jatkaa eteenpäin noloista tilanteista on yksinkertaisesti hyväksyä ne ja jatkaa eteenpäin häntä pystyssä.

Mies ei ejakuloi

Miehet kokevat äärimmäisen nolona seksisession, jonka päätteeksi he eivät ejakuloi. Usein miehen siemensyöksy päättää seksisession ja siksi intiimille hetkelle on myös vaikea saada luontevaa päätöstä, jos mies ei ejakuloi.

Oksentaminen

Oksentaminen kesken seksin on yksi noloimmista tilanteista, joihin voi vällyjen välissä joutua. Oksentamisen jälkeen selitykset ovat usein vähissä.

Pyörtyminen

Pyörtyminen kesken seksin saattaa antaa seksikumppanille väärän käsityksen tapahtuneesta. Oliko nautinto suuri vai oliko mies liian kovakourainen?

Toisen kutsuminen väärällä nimellä

Yksi noloimmista tilanteista, joka voidaan kokea sängyssä on toisen kutsuminen väärällä nimellä. Entisen kumppanin tai salaisen ihastuksen nimen mainitseminen kesken intiimin hetken saattaa pilata ilmapiirin täysin.

`Minä rakastan sinua`

Kun kuuluisat kauniit sanat sanoo vahingossa täysin tarkoittamattaan, saattavat tilanteen jälkimainingit olla melkoisen nolostuttavat. Jos seksikumppaninsa on tuntenut vain hetken tai keskinäisen suhteen on tarkoitus olla fyysinen, saattavat kuuluisat sanat jäädä kuuluisiksi viimeisiksi sanoiksi.

Sängystä putoaminen

Sängystä putoaminen keskeyttää petipuuhat kiusallisesti. Harva osaa nousta sulavasti lattialta siten, ettei intiimi ilmapiiri rikkoudu.

Ilmavaivat

Ilmavaivat ovat yksi ikävimmistä sattumista, mitä seksin aikana voi tapahtua. Nolointa on se, että vaikkei ääntä pääsisikään, saattaa haju pilata tunnelman pahemman kerran.

Kun naisen emättimeen menee ilmaa, voi niin ikään syntyä epämiellyttäviä ääniä. Aina ilmavaivoja ei ole helppo tunnistaa naisen emättimestä lähtevistä äänistä ja siksi nämä äänet saavat naisen usein nolostumaan.

Kuukautisten alkaminen

Nolostuksen tunteet on vaikea pitää loitolla, jos huomaa kesken seksin kuukautisten alkaneen.

Paha haju

Paha haju ei kuulu petipuuhiin missään muodossa. Intiimialueiden tai hengityksen epämiellyttävä tuoksu saattaa aiheuttaa hyvinkin noloja tilanteita

Ehdotuksen torjuminen

Jos innostuu villin session aikana ehdottamaan seksikumppanilleen jotain uutta kokeilua, eikä hän suostu ehdotukseen, seuraa tätä yleensä melko nolo tilanne. Uusia asioita on mukava kokeilla, mutta aina ei voi tietää, missä seksikumppanin raja kulkee.

MTV3/Helmi

Lähde: The Gloss

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat