Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrencen uusi uskalias tyyli hivelee silmiä – katso kuvat

Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence on jälleen saanut promota uusinta nuortenelokuvaansa hiki hatussa ja sitäkin upeammissa muotiluomuksissa. Muun muassa Pariisin, Madridin ja Lontoon punaisella matolla nähty kaunotar on panostanut uuteen, aikuismaiseen tyyliinsä: eritoten viimeisin asukokonaisuus keräsi ansaitusti huomiota.

Lapsen oikeuksien päivänä 20. marraskuuta 2013 Suomessa ensi-iltansa saavaa Nälkäpeli – Vihan liekit on moni odottanut kuin kuuta nousevaa. Kyseisen nuortenelokuvan päätähtenä nähdään hurmaava ja oikeassa nousukiidossa oleva näyttelijätär Jennifer Lawrence, 23.

Nälkäpelin ympärillä käykin aikamoinen kuhina: nuori Oscar-palkittu näyttelijätär on edustanut päivä toisensa jälkeen punaisella matolla niin Lontoossa, Pariisissa, Madridissa ja viimeisimpänä Los Angelesissa promoamassa uusinta elokuvaansa.

Vaikka Lawrencen asu- ja tyylikokonaisuudet ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin, ovat asukokonaisuudet toisensa jälkeen olleet pitkälti saman tekijän käsialaa: näyttelijätär on suosinut eritoten Diorin leninkejä ja Ana Khourin koruja. Uusi, huomattavasti lyhyempi hiusmalli on tuonut uutta särmää Lawrencen olemukseen.

Los Angelesissa Nälkäpeli-tähti edusti varsin erikoisessa, mutta sitäkin trendikkäämmässä muotiluomuksessa. Asukokonaisuus koostui DiorinHaute Couture -leningistä, Brian Atwoodin kengistä, Anita Kon koruista ja Roger Vivier'in laukusta. Läpinäkyvän, lilansävyisen mekon alla komeili musta body.

Nälkäpeli – Vihan liekit perustuu Suzanne Collinsin kirjoittamaan tieteisromaaniin (The Hunger Games: Catching Fire). Elokuva on jatkoa ensimmäiselle menestysfilmatisoinnille Nälkäpeli (The Hunger Games). Trilogian viimeinen teos kantaa nimeä Matkijanärhi. Lawrence näyttelee elokuvan päähenkilöä, jaloa ja uhrautuvaista Katniss Everdeeniä.

Mikä Jennifer Lawrencen tyylikokonaisuuksista on sinun suosikkisi? Katso kuvat alta!


Lue myös:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat