Naisten vaipat vai seksikkäät kuukautispöksyt? Päätä itse

Nyt on keksitty kaikki. Kun eteen tulee taas se aika kuukaudesta, voit tamponin sijaan luottaa kokonaisiin pöksyihin – kuukautispöksyihin.

Naisten hygieniatuotteet ovat kehittyneet paljon vuosikymmenten aikana. Nyt on kuitenkin kehitetty jotain täysin uutta. Kuukautisvarmat alushousut ovat edelläkävijöiden valinta, kun "puolukkapäivät" iskevät päälle.

Thinx-brändin kehittelemät alushousut imevät nestettä itseensä. Käytännössä housut ovat vaipat, mutta seksikkäät sellaiset. Housujen eri kerrokset lupaavat poistaa kosteuden, tuhota bakteerit ja pitää alapään ja vaatteet kuivina.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alushousujen hyvä puoli on siinä, että ne näyttävät ihan tavallisilta alushousuilta. Pöksyjä myydään kolmessa eri mallissa – vuodon määrästä riippuen. Thinxin mukaan suurin housumalli imee itseensä kahden tamponin verran nestettä.

Alushousut voi kaiken lisäksi pestä normaalisti käytön jälkeen. Ensin niistä pitää tosin huuhdella veri pois, mutta tämän jälkeen konepesu puhdistaa ne kunnolla, ja voit käyttää niitä uudelleen.

Lähde: Pure Wow

Käyttäisitkö kuukautispöksyjä? Kommentoi!

Lue myös:

    Uusimmat