Mainos

Naisten orgasmikoulu kutsuu miehetkin kuulolle

Helmi-risteilyn kuumimpiin lukeutuva luento sukeltaa naisen orgasmin saloihin. Kirjailija ja seksuaalisuuden tutkija Kari Heusala kertoo, mikä naisen orgasmi todellisuudessa on, miten nainen sen kokee ja kuinka paras nautinto löytyy.

Kari Heusala on mies, joka tietää mistä puhuu: Suomen seksologisen seuran jäsen on kirjoittanut viisi opusta niin naisen kuin miehenkin seksuaalisuudesta.

Baltic Princessin risteilyllä kuultiin Heusalan Naisten orgasmikoulu -luento, jossa luvattiin kuulijoille sataprosenttinen tyytyväisyystakuu. Vaikka aiheena olikin naisen orgasmi, miehet olivat enemmän kuin tervetulleita kuuntelemaan ja oppimaan, miten monimutkainen naisen seksuaalisuus on ja missä tuo salaperäinen G-piste lieneekään – tai vaihtoehtoisesti T-piste!

Orgasmi on aistimus, ei refleksi

Naisten orgasmikoulussa käydään muun muassa läpi, että Roy Levinin ja Cindy Mestonin määritelmän mukaan orgasmi koetaan vaihtelevaksi ja muuttuvaksi mielihyvän kokemukseksi, joka saa aikaan tietoisuuden muutoksen. Orgasmi on luonteeltaan aivoissa tapahtuva aistimus, ei vaistomainen refleksi.

Orgasmin saantiin vaikuttavia tekijöitä on enemmän kuin kymmenellä sormella voi laskea. Niitä ovat muun muassa geeniperimä, emättimen etuseinämän rakenne, naisen hormonaalinen tila, itsetyydytyksen edesauttama itsetuntemus, naisen henkinen ja fyysinen vireystila, seksitekniikat, kyky luottaa partneriin, heittäytyä tilanteeseen ja ylipäätään halu kokea orgasmi.

Heusalan mukaan myös koolla, kestolla ja iällä on väliä: nainen on herkimmillään 30-40 vuoden tietämillä. Yhdynnän kesto tulisi olla 15-20 minuutin pituinen, jotta orgasmin saanti helpottuisi. Mikä erikoisinta, myös miehen symmetria ja varallisuus vaikuttavat orgasmin saantiin.

Heusala myös paljastaa, että nainen voi saada orgasmin emättimen ja klitoriksen ohella myös ajatusten ja unien voimasta. Jokainen nainen on erilainen, omalaatuinen luomus. Heusala kehottaakin kaikkia lähteä metsästysretkelle orgasmin saloihin ja testata, missä oman emätinorgasmin kätkö piilee. Esimerkiksi g-sauva on tähän mainio apuväline – miehenkin tulisi uskaltaa käyttää seksileluja ja innokkaita sormia sängyssä ja yhdessä etsiä kumppanin kuuma piste.

La petite mort

Orgasmi – la petite mort, kuten ranskalaiset sanovat – on oikeastikin eräänlainen pieni kuolema, sillä orgasmin aikana naisen tajunnan käsitys hämärtyy. Mutta vain hetkeksi.

Mutta mikä on naisen ejakulaatio? Nykyisen käsityksen mukaan jokainen nainen kykenee ejakuloimaan. Nainen erittää voimakkaan seksuaalisen kiihottumisen tai orgasmin aikana virtsaputken kautta nestettä, joka ei kuitenkaan ole virtsaa. Neste on kirkasta, väritöntä tai maitomaista. Se on myös lähes hajutonta. Eikä valkoiset lakanat vaihda väriä!

Heusala myös vinkkaa, mitkä asennot ovat parhaita naisen orgasmin kannalta: nainen, ole päällä. Myös oiva asento on, että nainen laittaa jalat miehen niskan taakse. Muista laittaa tyynyjä alle, että pääset tarpeeksi koholle ja lähelle miestä. Ja muista – nauti itsestäsi niin kuin läheisestäsi!

Kari Heusala luennoi Helmen sinkkuristeilyllä 16.12.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.