Mainos

Naista pilkattiin liian halvasta vihkisormuksesta – paljasti liikuttavan tarinan sen taustalla

Pilkkaa vihkisormuksensa vuoksi kuullut nainen antoi ihmisille nasevan oppitunnin rakkaudesta.

Monet naiset unelmoivat kalliista vihkisormuksesta timantteineen, ja sormuksesta on saattanut muodostua joillekin jopa statussymboli.

Rachel Pedersen ei kuitenkaan kuulu näiden naisten joukkoon. Nainen jakoi oman tarinansa Facebookissa sen jälkeen, kun hän oli saanut kuulla ilkeän kommentin omasta "liian pienestä" sormuksestaan.

"Sormus ei ole merkki menestyksestä"

Pedersenille tehty ehdotus vihkisormuksen vaihtamisesta sai naisen jakamaan sormuksen taustalla olevan liikuttavan rakkaustarinan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

”Tiedän, että vihkisormukseni on pieni. Perheeni ja ystäväni kyselevät usein, koska aion hankkia isomman. Kerran eräs henkilö tuli jopa sanomaan minulle, että voisin käyttää isompaa sormusta tärkeissä tapahtumissa, jotta ihmiset saisivat kuvan siitä, että olen menestynyt. Hetkinen... Mistä lähtien sormuksen koko on ollut osoitus menestyksestä?

Minulle sormus merkitsee paljon enemmän. Minulle sormus symboloi satukirjamaista rakkaustarinaa. Se muistuttaa minua siitä, kuinka minä ja mieheni tapasimme ja rakastuimme yhdessä yössä. Hän työskenteli ikkunanpesijänä ja minä olin yksinhuoltaja.

Viikkoa myöhemmin tunnustimme rakkautemme toisillemme. Emme voineet lakata haaveilemasta tulevaisuudesta, vauvasta, talon ostosta ja nukahtamisesta toistemme viereen joka ilta.

Emme voinet odottaa tulevaisuutta. 13 päivää tapaamisemme jälkeen me karkasimme. En edes ajatellut sormusta, kunnes mieheni yllätti minut ennen vihkimistä. Hän oli käyttänyt kaikki säästönsä osoittaakseen minulle rakkauttaan tällä pienellä lahjalla. Sanon pieni, koska se kalpenee hänen suuren rakkautensa rinnalla. Vieläkin, vuoden naimisiinmenon jälkeen.

Se ystäväiseni, merkitsee minulle menestystä."

Tarina muistutti ihmisiä todellisesta rakkaudesta

Pedersen sai aikaan positiivisen palautemyrskyn muilta samassa tilanteessa olevilta naisilta. Naiset ryhtyivät jakamaan kuvia omista sormuksistaan ja rakkaustarinoistaan. Pedersen on yllättynyt siitä, kuinka suuren vaikutuksen kuva teki aivan vieraisiinkin ihmisiin. 

– Tarinamme antoi energiaa ihmisille. Se muistutti ihmisiä siitä, mitä rakkaus todellisuudessa on. Minulle sormus merkitsee paljon enemmän kuin timantti, Pedersen kertoo saamastaan palautteesta.

Naisella on selvä viesti hänen sormustansa pilkanneille henkilöille. Hän haluaa sanoa, että sormus voi olla pieni, mutta rakkaus voi olla suuri.

Mitä on rakkaus? Suomalaislapset kertovat videolla:

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.