Näistä merkeistä tiedät, ettei pyykinpesua voi enää lykätä

Kiireet painavat päälle ja arkiaskareet ovat viimeisenä tehtävälistallasi. Lue, mistä merkeistä tiedät kuitenkin, että pyykkipäivä olisi kannattanut pitää jo ajat sitten.

Kalenterisi täyttyy merkinnöistä ja harvat vapaahetkesi lojut mieluusti sohvalla tekemättä mitään. Alati kasvava sotku kotona ja pyykkikorista pursuvat likaiset vaatteet saavat kuitenkin aikaan vain ahdistusta.

Näistä allaolevista merkeistä tiedät, että selitysten aika on ohi ja nyt on aika pestä pyykit – heti!

1. Jouduit kaivamaan bikinit esiin.

Puhtaiden alusvaatteidesi tilanne on niin paha, että jouduit turvautumaan bikineihin. Myös rumimmat mummoalkkarisi ovat päässeet käyttöön. Et voi vaihtaa kuntosalin pukuhuoneessa vaatteita tai tavata ketään romanttisissa merkeissä, sillä pidät tiukasti huolta siitä, ettei kukaan näe, millaisiin alusvaatteisiin olet joutunut turvautumaan.

2. Olet kiitollinen siitä, että toimistossa on jäätävän kylmä.

Koska työpaikallasi on superkylmä, kaikki ymmärtävät, kun pidät paksua neuletakkia eikä kukaan huomaa, että sinulla on sen alla sama asu päällä jo viidettä päivää putkeen.

3. Olet joutunut turvautumaan vaatekaapin takaosan vaihtoehtoihin.

Kaikki ne vaatteet, jotka olet tunkenut vaatekaappisi perukoille, kuten se ylitrendikäs impulssiostos, jota et ole koskaan ennen käyttänyt tai se isoäidiltä saamasi neulepusero, ovat nyt päässeet käyttöön. Niin surullinen tilanteesi on. Onneksi lähipiirisi ja työkaverisi luulevat, että sinulla on vain menossa jonkinnäköinen tyylikokeiluvaihe.

4. Saatoit ostaa uuden paidan matkalla töihin.

Selittelet itsellesi, että tarvitsit uuden paidan. Kysehän ei missään nimessä ole siitä, että pystyit tällä tavoin lykkäämään pyykinpesua vielä päivän verran.

5. Kaivoit urheilurintaliivit pyykkikorista, koska puhtaitakaan ei ole.

Muistutat itseäsi, että tämä on ihan sallittua, sillä putipuhtaat urheilurintaliivit tulisivat kuitenkin vain hikisiksi ja inhottaviksi juoksulenkkisi jäljiltä.

6. Vaatekaappisi on täynnä tyhjiä henkareita.

Odotat kuitenkin jatkuvasti, että puhtaat vaatteet ilmestyisivät kaappiin kuin taikaiskusta.

7. Pelkäät, että pyykkikorin kantaminen johtaisi vakaviin vammoihin.

Jaksat nostaa painoja, mutta pyykkikorisi painaa kuitenkin jo aivan liikaa. Revähdyksen riski on liian suuri.

8. Kun vihdoin päätät pestä pyykkiä, tajuat, ettei sinulla ole mitään päällepantavaa, sillä kaikki kuuluisivat pesuun.

Vuorossa siis nakupyykkäystä!

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Uusimmat