Näistä alusvaatteista löytyy erillinen penistasku – ilmiö miesten vaatteissa ihmetyttää: "Naiset haluaisivat vain taskut, ja sitten..."

Juhlat tulossa? Mies, näin vältät juhlapukeutumisen yleisimmät sudenkuopat 2:25
Juhlat tulossa? Mies, näin vältät juhlapukeutumisen yleisimmät sudenkuopat

JustWears-alushousut sisältävät taskun, joka erottelee "makkaran kasviksista". Netissä vitsaillaan jo nyt siitä, että miehet saavat taskun alusvaatteisiinsa samalla, kun naisten farkuista ei välttämättä löydy kunnollisen kokoista taskua.

JustWears-alushousut ovat ratkaisseet ongelman, josta moni ei tiennyt. Alushousuihin on tehty erillinen tasku penikselle, jotta alapää voisi "viilentyä" asianmukaisesti, eivätkä kivekset enää hikoaisi.

– Niissä on tunnusmerkkinä tasku-design, joka erottelee peniksen kiveksistä, tai siis makkaran kasviksista. Niitä kutsutaan "fallospalatsiksi", Metro-lehti veistelee.

"Pitkän aikaa alalla on ollut hyvin vähän innovaatioita"

Alushousut on valmistettu puumassasta valmistetusta, hengittävästä kankaasta, jonka tarkoituksena on tarjota enemmän tilaa ja ilmavirtaa viilentämään alapäätä.

– Pitkän aikaa alalla on ollut hyvin vähän innovaatioita, kertoo housujen kehittäjä Alexander Walsh.

Alexanderin mukaan moni brändi kyllä myy alusvaatteita seksillä ja upeilla, julkimoita vilisevillä mallikuvilla, mutta samalla unohtuu jotakin oleellista.

– He ovat kadottaneet fokuksen, jonka pitäisi olla aitojen, käyttöön liittyvien ongelmien ratkaiseminen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Taskuhousut selvästi kiinnostavat: ne nimittäin esiteltiin alunperin joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa, ja Metron mukaan JustWearseista tulikin lopulta sivuston suosituin vaatetusprojekti Isossa-Britanniassa. 

Myös muissa miesten alusvaatteissa on taskuja – toisin kuin naisten housuissa

Idea "penistaskusta" ei varsinaisesti ole uusi. Jo vuonna 2018 japanilainen GU valmisti jopa peniksen muotoisella taskulla varusteltuja housuja! Markkinoilla on myös muita miesten alusvaatteita, joissa on erilaisia ja -kokoisia taskuja.

Ilmiö on herättänyt  ällistynyttä ihmetystä, sillä monissa naisten farkuissa tai muissa housuissa tasku on joko hyvin pieni, tai pahimmillaan pelkkä koriste – ei siis tasku ollenkaan.

"Naiset vuosikymmenten ajan: Hei, anteeksi, että vaivaan, mutta voisitko ehkä kenties tehdä meille jotkut housut, joissa on normaalin kokoiset taskut?
Muoti-ihmiset: Miten olisi miesten alushousut, joissa on taskut!", kirjoittaja vitsailee taskullisista Jambys-alushousuista. 
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Naiset haluaisivat vain taskut, ja sitten suunnittelija panee ne miesten alusvaatteisiin, lol", kirjoittaja vitsailee. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tiedän, mitä naiset haluavat, he haluavat taskuja"

Some onkin täynnä vitsejä siitä, että moni nainen haaveilee elämänsä aikana saavansa itselleen avioliiton ja rakkauden sijaan lähinnä isot taskut mekkoihinsa ja farkkuihinsa.

– Voin sanoa vain, että tiedän, mitä naiset haluavat, he haluavat taskuja, John Barrie toteaa Twitterissä.

– Se, joka loi feikkitaskut naisten vaatteisiin, joutuu helvettiin, Political Poet tylyttää.

Lue myös:

    Uusimmat