Näissä kelpaa lomailla: Suomen hulppeimmat vuokramökit – katso kuvat!

Jos budjetti ei ole turhan tiukka, voi kotimaan lomailunkin saada tuntumaan luksukselta. Katso, kuinka hulppeissa huviloissa voi Suomessakin lomailla!

Moni suomalainen vuokraa itselleen majapaikan esimerkiksi joulu-, hiihto-, pääsiäis- tai kesälomaksi.

Perusmökkien lisäksi erilaiset vuokramökkejä välittävät sivustot ovat tulvillaan vaativaan makuun sopivia luksushuviloita. Katso, millaisia lukaaleja voit vuokrata!

Villa Jolla

Villa Jolla on kymmenen hengen huvila Etelä-Päijänteen rannalle Padasjoella. Huvilassa on 200 neliömetriä, viisi makuuhuonetta, terassi ylellinen saunaosasto, kaksi WC:tä, iso oleskelutila sekä kokoustila 24 hengelle.

Terassilta pääsee suoraan omalle rantapatiolle sekä isolle laiturille, josta pääsee helposti veneretkille. Luxury Holidayn kautta vuokrattavan huvilan vuorokausihinnat vaihtelevat 483–816 euron välillä sesongista riippuen.

Aateli Keisari

Sotkamossa sijaitseva Aateli Keisari -huvilan varustelutasoon kuuluu muun muassa tankotanssipaikka, poreamme ja biljardipöytä. Viikkovuokrauksen hinta voi sesongin huippuina olla jopa reilut 5700 euroa. Mökkiä voi varata Lomarenkaan sivuilta.

Hutiputti

Rakkavaarassa Puttipolulla, Levi Golfin 18. väylän varrella sijaitseva Hutiputti-mökki sisältää vuodepaikat kuudelle. Pinta-alaa löytyy 220 neliömetriä ja huoneita on yhteensä viisi. Lisäksi mökistä löytyy neljä WC:tä, sauna ja kaksi suihkutilaa sekä kodinhoitohuone. Vuokralaisten käytössä on myös uima-allas erikseen sovittuina aikoina. Hutiputti löytyy mökkejä vuokraavan Nettimökin sivuilta. Viikon lomailun hinta alkaen 3200 euroa.

Dolce Vita

Merenrantahuvila Dolce Vita sijaitsee Kirkkonummen Porkkalassa ja se on tarkoitettu niin yksityishenkilöiden käyttöön kuin kokousten järjestämiseenkin. 110 neliön kokoisessa huvilassa on nukkumistilat kuudelle henkilölle, makuuhuoneita on kolme. Käytössä on myös saunarakennus.

Luxury Holidayn sivuilta vuokrattavissa olevan huvilan vuorokausihinnat vaihtelevat 429 euron ja jopa 800 euron välillä.

Villa Kuusirinne

Lomarenkaan sivuilta voi varata vuonna 2013 rakennetun keloparitalon toisen puolen. Rukan kylästä neljän kilometrin päässä sijaitsevassa kaksikerroksisessa talossa on kaksi makuuhuonetta parisänkyineen. Lisäksi parvelta löytyy neljä sänkyä. Viikon hinta vaihtelee 1350–2800 euron välillä sesongista riippuen.

Iida

Tässä kaksikerroksisessa luhtitalossa on 128 neliömetriä. Alakerrasta löytyy tupakeittiö, jossa voi järjestää myös pieniä kokouksia. Mökistä löytyy neljä makuuhuonetta, myös oleskelutilassa mahtuu nukkumaan. Mökissä on kaksi kylpyhuonetta ja sauna. Viikon hinta vaihtelee 1395–2495 euron välillä sesongista riippuen. Mökki löytyy Lomarengas.fi-sivustolta.

Levilla

265-neliöisessä luksushuvilassa on kaksi erillistä huoneistoa, joista kumpaankin mahtuu jopa 14 henkilöä. Levin palvelut ovat lähellä tätä yrityksille ja yhteisöillse sopivaa kokous- ja juhlapaikkaa. Paritalo on huippuvarusteltu. Luxury Holidayn sivuilla vuokrattavissa olevan Levillan vuorokausivuokrauksen hinta vaihtelee sesongista riippuen 325 eurosta jopa reiluun 700 euroon.


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat