Naiset kokeilivat ensimmäistä kertaa seksikkäitä boudoir-kuvauksia – mitä ajatuksia riisuminen herätti?

Seksikkään vihjailevat boudoir- eli buduaarikuvat on suosittuja huomenlahjoja – tai omaksi iloksi. Kolme naista kokeili ensimmäistä kertaa elämässään poseerata kameralle alusvaatteisillaan, osa myös yläosattomissa. Miltä se tuntui?

Boudoir-kuvauksissa otetaan vihjaileva, romanttinen tai jopa eroottishenkinen kuva, jonka voi antaa lahjaksi kumppanilleen tai pitää omana muistonaan. Tämän kaltaiset kuvaukset ovat kasvattaneet suosiotaan myös Suomessa.

Kolme naista kokeili ensimmäistä kertaa elämässään boudoir-kuvauksia: alussa pelotti ja jännitti, suorastaan kikatutti ja mieli teki heittää koko homma läskiksi pelleilemällä.

– Minua jännittää, kun en ole aivan varma miltä vartaloni näyttää, kuvauksiin osallistunut Kelsea kuvaa.

Nämä ajatukset ovatkin monille tuttuja ennen boudoir-kuvauksia: entä, kun en ole enää niin nuori? Näkyvätkö selluliitit ja raskausarvet? Olenko täysin alasti? Miltä minä oikeasti näytän?

Ensin naisille tehtiin näyttävät kampaukset ja meikit, jonka jälkeen heidät puettiin seksikkäisiin alusvaatteisiin.

Boudoir-kuvakaappaus (1)

Marie jännitti etukäteen kuvauksia, vaikka hän oli ennenkin poseerannut alusvaatteisillaan. Kuvakaappaus: Youtube


Kuvaaja Michelle Wild kertoo, että naiset yleensä jännittävät kuvauksia etukäteen – mutta kun he pääsevät kameran eteen, he huomaavatkin kuvausten olevan hauskaa.

Kuvaaja kannustaa naisia iästä riippumatta ikuistamaan itsensä tämän kaltaisissa kuvissa – ne näyttävätkin tekevän itsetunnolle erittäin hyvää.

– Kuvissa on itsevarma ja seksikäs nainen, mutta kuvausten välissä oli tämä nainen, joka kompuroi korkokengissä, pin up -henkiseen lookiin puettu Anna kertoo.

Boudoir-kuvakaappaus

Anna ja Kelsea nauttivat kuvauksista. "Kuvissa on kaunis tyttö. Se tekee minut itseni onnelliseksi." Kuvakaappaus: Youtube

– Naiset on opetettu pelkäämään omia vartaloitaan, jokaista pientäkin merkkiä: raskausarpia, selluliittia. Mielestäni on erittäin tärkeää, naiset tutustuisivat omaan alastomaan vartaloonsa, yläosattomissa poseerannut Marie kuvailee.

– Jokaisella on oikeus tuntea olonsa kauniiksi ja seksikkääksi, boudoir-kuvaaja summaa.

Kurkista kuvauksiin:

Lähde: Youtube, Buzzfeez, Bustle

Lue myös:

    Uusimmat